heavenskhan & VOIP DB v1[Çok İlginç Bir Database!]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alpereks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: heavenskhan & VOIP DB v1[Çok İlginç Bir Database!]

teşekkürler deniyecem. ;)

güzel paylaşım saoalsın...

beyler adam buldugu gzl oldunu dusundugu bisiyi paylasmis adama db icin yuklenmenize gerek yok bu adam sizle bisi paylasmak istiyor bunu buraya koymak icin harcadigi zaman yeter adamin tskler kardesim paylasimlarinin dvm ini bekliyorum

teşekkürler paylaşım için db'yi şimdi deniycem

Sorun benim pc demi voıp heavenskhan ve justogo db de gm komutları çalışmıyor hemde hiçbiri sadece +monsummon +open bitek bu ikisi :( yardım edinn :(

Ben kurdum denedim, db gayet basarili olmus bana gore.
70 lvl gorevleri sorunsuz calisiyor.
Once eslantta apostle' nin yanindaki classiniza uygun yaratigi kesip item aliyorsunuz (usko 70 gorevi kadar zor) sonra eslant towndaki NPC' e gorevi verip itemlerinizi aliyorsunuz.
Bi-frost a direk giris var cz de, monumenti kirmaya gerek yok.
Her NPC sorunsuz calisiyor bende, LW, DLW savaslarinda problem yok, savasi kazandiktan sonra Baskina da gidebiliyorsunuz.
Tek sorun Towerlar kecoon gorunuyor ancak bunu icinde forumda bir yerlerde kod olmasi gerekiyordu sanirim.
Saygilar.

beyler bende hata veriyor lütfen yardım edin :S

INSERT INTO k_monster_item VALUES ( 115, 4, 5100, 100, 3000, 379021000, 3000, 330310014, 3000, 391010000, 10000 );

INSERT INTO k_monster_item VALUES ( 150, 140, 3000, 130, 3000, 330111445, 10000, 310511135, 10000, 310512145, 10000 );

Şu kırmızı yazılıları ılk yazdıgımı 9 dusursem dıger satırda yazdıgıım kırmızılıkların son sayısını 5 dusursem Sİlah Olanlar +1 Takı falan olanlarda +1 olurmu ?

aralarda 1 tane daha kacırmısım işte

Son düzenleme:

Çok güzel bi db sağol

skill actırma npc si humanlara gozukmuorr

yardımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Arkadaşlar Db Yi Kurduk Fakat 1 Sorun Var Guard Tower lar Kecon Olarak Gozukuor Forumda Linkki War Demişler. Bir Yardım Edermısıznız Cok Aradım Link'i Bulamadım.. Kac Gundur Ugrasıorz Sabit İp Yaparak Serveri Online Yapıcaz Database'in Dropları Hazır Ama Şu Guard Towerlar İşi Bozdu :( Yardım Lazım Hemde Cok :)

K_NPC tablosunda tum Guard Tower' larin sPid lerini kontrol edin. Kecoon, 100' dur.
sPid, npc nin goruntusunu belirledigimiz sutundur.
Anladigim kadari ile, sPid e girilen deger veritabaninda herhangi bir npc ile eslesmiyorsa, gorunum kecoon oluyor.
Siz, K_NPC tablonuzdan Guard Tower in koduna bakin ve sPid degerini sizin Guard Tower icin kullanin. Sorunu cozecektir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

K_NPC tablosunda tum Guard Tower' larin sPid lerini kontrol edin. Kecoon, 100' dur.
sPid, npc nin goruntusunu belirledigimiz sutundur.
Anladigim kadari ile, sPid e girilen deger veritabaninda herhangi bir npc ile eslesmiyorsa, gorunum kecoon oluyor.
Siz, K_NPC tablonuzdan Guard Tower in koduna bakin ve sPid degerini sizin Guard Tower icin kullanin. Sorunu cozecektir diye dusunuyorum.

Saol Güzel Acıklamada Guard Towerın Spid Kac We Bnmkıler Oto Atack Yapmıor Cok Ugraslarımın Arkasından Sadece Orc Towerlar Atack Yapıor Hala Humanlar Etmıor :S

Geri
Üst Alt