Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

Güzel paylaşım Yılmaz cık eyvallah :D

Cevap: Her Reset Attıgınızda Rollback ( NP , İtem , Exp ) Kaybımı Yaşıyorsunuz ?

cok guzel bir sistem ... kodu yazdıktan sonra gecen noticeyi oto notice olarakda yapabiliriz ... ornegin servera reset attık ve serverı actık hemen acar acmaz servera tekrar reset atacagımız saati belirleyip /serverdown 1380 yazarsak server 23 saat sonra kapanıcaktır.eger oto noticeyi server kapanmasını bildirmek icin degilde daha farklı seyler yazarak kullanırsak "XKo Hosgeldiniz" gibi yaparsak server kapanana kadar her 1dakikada bir bu notice gecer ve oto notice yapmıs oluruz :)
lord_06'nın vermis oldugu bilgilerden yola cıkarak bunu bldm ...

Evet Çeşitli Şekillerde Degiştirilebilir ki Orada Gerekli Koduda Verdim Tek Yapmaniz Gereken Yazmasini İstediginiz Şeyi Yazip Query Anaylzer'e Okutmak.

Evet Çeşitli Şekillerde Degiştirilebilir ki Orada Gerekli Koduda Verdim Tek Yapmaniz Gereken Yazmasini İstediginiz Şeyi Yazip Query Anaylzer'e Okutmak.

Bazı Arkadaslar Sistemin Calısıp Calısmadıgını Sormuslar ...
Cevaplıyım ; Kendi Serverımda Denedim Hic Sorun Cıkarmadı ve Serverı Otomatik Olarak Kapattı ( Oto Notice ile Beraber ) ve Ben Noticeyi Serverı Kapatma Adına Degil Oto Notice Olarak Kullanmaya Devam Edicem :)

Yılmaz Harbi yazı geçiyormu la ?
qweqweqwe murat benim serverimda okadar oynadın hiç görmedinmi server x dakka sonra kapanacaktır lütfen oyundan cıkınız yazıyodu

ezik daha ögrenecegin cok şey var yavrum :D

qweqweqwe murat benim serverimda okadar oynadın hiç görmedinmi server x dakka sonra kapanacaktır lütfen oyundan cıkınız yazıyodu

ezik daha ögrenecegin cok şey var yavrum :D

Bilmemek ayıp degil ogrenmemek ayıp ;)

Geri
Üst Alt