Herhangi bir Zone'yi Süreli yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Herhangi bir Zone'yi Süreli yapmak

Bunu Bdw Ye Uygularız... Güzel Olur süre Sınırda Vr Yarım Saat sürer .... Çıkıştada Kırmızı Kutu... Exp scroll Verir..

teşekkürler faydalı bi paylaşım biraz kurcalamak lazım bu konuyu..

server_Resourceyi neye göre yapicaz onuda anlatan biri lazm :)
+1
Server_Resourceyi neye göre düzenliyeceğiz ? Bahsettiğim Ft yazısını değiştirmek değil , eklediğimiz süreli zoneye göre bir resource ? Böyle birşey mümkünmüdür acaba elimde sql olmadığından bakamıyorum , bir arkadaş bakıp söylerse güzel olacak .

Saol Tamer Yararlı Paylaşım Bilmeyenler İçin Güzel Olmuş :o:
Fakat SERVER_RESOURCE 'de Forgetten temple eventi %d~%d Levelleri için %d ' te baslayacak.

Yazıcaktır . Yani BDW'i Bu Sistem İle Yapsanız FT Yazısı Cıkacaktır :) İsteyen FT'i Tamamen Siler BDW 'i Süreli Yapar SERVER_RESOURCE'den FT Yerleri BDW Olarak Deiştirir Artık Oda Sizlere Kalmış x]

+15454848484544 Denilesi bir bilgi. ;) Ve sanki bunu başka bi forumda görmüştüm.. KoDevs, Snoxd olabilir. Neyse tekrar sağol.

+15454848484544 Denilesi bir bilgi. ;) Ve sanki bunu başka bi forumda görmüştüm.. KoDevs, Snoxd olabilir. Neyse tekrar sağol.

ben bu güne kadar alıntı birşey paylaştım mı ? :o:

+1
Server_Resourceyi neye göre düzenliyeceğiz ? Bahsettiğim Ft yazısını değiştirmek değil , eklediğimiz süreli zoneye göre bir resource ? Böyle birşey mümkünmüdür acaba elimde sql olmadığından bakamıyorum , bir arkadaş bakıp söylerse güzel olacak .

yeni bir source ekleyemeyiz. öyle olsaydı tüm zonelerde alttan yazı geçirirdik :P

bu süreyle açılan şeyde geçen tek yazı war onuda şöyle değiştirebilirsin

Kod:
update SERVER_RESOURCE set strResource = '[COLOR="Red"]Gecicek yazı[/COLOR]' where nResourceID = '198'

Son düzenleme:

Bence En Temizi Forgetteni Kaldırıp BDW yi yerine gecırmek SERVER_RESOURCE Yi de ona gore editleriz ztn..

Yani Olay 21.evt te bitiyor ordaki E ZONE_CHANGE 55 X Z Kordınatlarını BDW zoneno ve kordinatlarına gore ayarlanır..

Ben yaptim lvl kontrollu hersey normal calısıyor..

Biliyordum ama bilmeyenler için iyi oldu saol.

Zone bir süre geçtikden sonra kapanıyor mu ? Buda önemli birşey bence ^^

Nero senn konularını devamlı takip ediyorumda baya güzel paylaşımlar yapıyorsun teşekkürler emeğine sağlık

Zone bir süre geçtikden sonra kapanıyor mu ? Buda önemli birşey bence ^^

onu bilmiyorum denemedim ama atıyor olabilir cünkü bdw sistemiyle yapılıyor ve bdw de atıyor oda ebenezerden yapılıyor, atıyor olabilir denemek lazım hö

onu bilmiyorum denemedim ama atıyor olabilir cünkü bdw sistemiyle yapılıyor ve bdw de atıyor oda ebenezerden yapılıyor, atıyor olabilir denemek lazım hö
Açıp 1 saat afk olup gitmek lazım , zamanı olan biri denesin :pff:

Sizin Anlamak İstemediğiniz Tek Şey bu Zaten Eskiden de Wardı Tamer Yanılmıyorsam Sen Ft Yi İptal Edip =) Özür Diliyorum Ft'nın Zamanı Geldığınde Ebenezer'in Otomatic Olarak server_Resource Den Geçmesini Engelliceksin ve Yerine İşte Border Dır Bılmemenedir Onların Saati Geldiğini Duyurucaksın ?
Yanılmıyorsm Asm Bilen birisi Bunu Usko ile Aynı Yapa bilir server_Resource'eye Yeni Bir Kod Eklıyerek Ebenezer'in Onu Okuyup Yürürlüğe Koymasını Sağlıya Bilir

Geri
Üst Alt