Herşey Hazır Cz Gitme level Sınırı ve Panel ayarları Kaldı Yardım Edebılecek Icerıı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayreac3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ayreac3

Member
Reaction score
0
db ye oto girisi kapıyıp panelden uyelık alınarak gırıs yapılmasını ıstıyorum ve cz gıdıs lwlı 75 onu dusurmek ıstıyorum yardımcı olabılecek varmı ??? [email protected] yardım edebılecek varsa eklesın lutfen

Cevap: Herşey Hazır Cz Gitme level Sınırı ve Panel ayarları Kaldı Yardım Edebılecek I

konu guncel yardım lutfenn...

Cevap: Herşey Hazır Cz Gitme level Sınırı ve Panel ayarları Kaldı Yardım Edebılecek I

oto uyelıgı kaldırma olmasada cz gıtme sınırını dusuremezmıyız

İkisinide YapabiLirsin Kardesim Cok Kolay Biraz Araştırırsan BuLursun KoLay qeLsin .

Oto Üyeliği Kaldırma ;

PHP- Kodu:
Login' e Girip
select @nRet = count(straccountid) from tb_user where straccountid = @AccountID
if @nRet = 0
begin
insert into tb_user (straccountid, strpasswd, strSocNo, idays) values (@AccountID, @password, 1, '6)
end
bunu kaldırırsan Oto Üyelik Kalkmıs oLucaktır .

KoLay qeLsin .

bunu sıldım ama yıne oto uyelık

Bunu siLdikden Sonra KopaneLden ÜyeLik aLma EkLiceksin Yoksa oLmaz .

tmm sımdı oldu sanırım cz gıtme sınırını nasıl ayarlıcam ??

DB Editleyerek O Sorununuda HalledebiLirsin Kardesim .
QA Kodu Varmı Tam oLarak biLmiyorum Ama biLdiğim Kadar iLe Yok .

Geri
Üst Alt