- May
- 826
- 74
♣♣♣ResHacker ResimL Anlatım+Download♣♣♣
şimdi geldik launcher in arkaplan resmini değiştirmeye
reshackeri açıyoruz ve file>>open diyoruz
launcherimizi seçiyoruz ve AÇ a tıklıyoruz ve açıyoruz
açıldığında karşınıza böyle bir ekran gelecek
Bitmap>>156>>1042 ye tıklıyoruz ve arkaplan resmini görüyoruz şimdi onu değiştirelim
1042 ye sağ tıklayalım Replace Resource... ye tıklayalım
open file with new bitmap.. a tıklayarak 800x600 boylarında bir .bmp uzantılı bir resim seçiyoruz ben kendim ko-cuce için yaptığım resmi kullanacağım isterseniz sizede veriyorum
Resmi indir(DOWNLOAD)
şimdi .bmp uzantılı resmimizi (bitmap) seçiyoruz ve Aç a tıklıyoruz
yeni resmimizi sol alt köşede görüyoruz
replace ye tıklayarak resmimizi orginali ile değiştiriyoruz
file>>save diyoruz ve kayıt ediyoruz masaüstünde veya launcherin bulunduğu klasörde launcher_orginal.exe diye bir exe oluştu o sizin editlemeden önceki exeniz tekrar editliyebilmeniz için yedek alıyor
ve buda bitmiş hali
umarım paylaşımımı beğenirsiniz forumlara bakın böyle birşeyin yapımı hiçbiryerde yok varsada özür dilerim kesinlikle alıntı değildir tamamen kendi anlatımımımdır yorumlarınızı esirgemeyin
takıldığınız biryer olursa burada çözüm buluruz
herkeze iyi forumlar
LİNK:Web Hosting - Dedicated Server
..
reshackeri açıyoruz ve file>>open diyoruz
launcherimizi seçiyoruz ve AÇ a tıklıyoruz ve açıyoruz
açıldığında karşınıza böyle bir ekran gelecek
Bitmap>>156>>1042 ye tıklıyoruz ve arkaplan resmini görüyoruz şimdi onu değiştirelim
1042 ye sağ tıklayalım Replace Resource... ye tıklayalım
open file with new bitmap.. a tıklayarak 800x600 boylarında bir .bmp uzantılı bir resim seçiyoruz ben kendim ko-cuce için yaptığım resmi kullanacağım isterseniz sizede veriyorum
Resmi indir(DOWNLOAD)
şimdi .bmp uzantılı resmimizi (bitmap) seçiyoruz ve Aç a tıklıyoruz
yeni resmimizi sol alt köşede görüyoruz
file>>save diyoruz ve kayıt ediyoruz masaüstünde veya launcherin bulunduğu klasörde launcher_orginal.exe diye bir exe oluştu o sizin editlemeden önceki exeniz tekrar editliyebilmeniz için yedek alıyor
ve buda bitmiş hali
umarım paylaşımımı beğenirsiniz forumlara bakın böyle birşeyin yapımı hiçbiryerde yok varsada özür dilerim kesinlikle alıntı değildir tamamen kendi anlatımımımdır yorumlarınızı esirgemeyin
takıldığınız biryer olursa burada çözüm buluruz
herkeze iyi forumlar
LİNK:Web Hosting - Dedicated Server
..
Son düzenleme:
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!