Hilelere Önlemek İçin Bi Fikir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Syler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Syler

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
Bence Gm Speed İle Gmnin Duvardan Geçmesini Kaldırırsak Mykohackin bi anlamı kalmaz çünkü gmnin özelliklerini kullanıyor manayla potun kodunuda değiştirdinmi olay çözülür bunu yapabilecek kişiler için bi öneri ben gm speedin veya gmnin duvardan nnasıl geçtini kaldırmayı bilmiyorum ama sanırım server fileslerden kaynaklanan bişey

Cevap: Hilelere Önlemek İçin Bi Fikir

bu sefer gm ler iş yapmaz :D gerçi yapacak bişi kalmazda nasıl kaldırcaz

Orkchampion´isimli üyeden Alıntı
Turkeyko nun anti cheatını kırıp açtım mykoyu

iyi Halt Ettin
MyKO HAck'e En Basit Çözüm Olarak Ebenezer , Exe Versiyon Editleniyor
Ya Hacy Siz Hala Turkeykodamı kaldınız ben bir buçuk yıl once oynuyodum orda:D tarih yazdım :D Chitin4Shield :D Im4mBuff tanır beni vsde çakıodum ona oynanmaz turkeyko full edit

yapılamaz..............

Ebenezer sourceları elinizde olmadan böyle birşey yapamazsınız.Ebenezer sourcelarını bırak , client sourcelarıda gerekir ki yapacağınız değişiklikler client ile alakalı olacak.DirectX olayları , Shape olayları baya karma işler :)

Ebenezer sourceları elinizde olmadan böyle birşey yapamazsınız.Ebenezer sourcelarını bırak , client sourcelarıda gerekir ki yapacağınız değişiklikler client ile alakalı olacak.DirectX olayları , Shape olayları baya karma işler :)

bence client ile hiç alakası yok sadece ebenezer

Myko Hack öyle Her kolay Şeyle engellenecek birşey degil hö

arkalr konu açılmışken bana hayrına anti cheat yapcak varmı???? özel mjs atsın!

Benim Kafama Takılan birşey var hem adamların programlarını yani knight lisansız kullanıyorsunuz hemde anti cheat v.s. lisanslı satıyorsunuz :D

Geri
Üst Alt