Hızlı_Kralın'da Sorunları Olabilir :D

Konu Yazar

KinG_SpeeD

Member
Nis
122
0
BEyler Öncelikle Yardım Edene ++ Rep Veriyorum Ve Teşekkürelrimi Sunuyorum Sorun Şu=
Oyuna Giriorum İd Şifre Yazıyorum Bi Anda Oyundan Atıo Mesela Başka SErver Gidiom Yha 1 Kere Oyuna Giriom Master Açmak için Çıkıp girim Diorum Çıktığım Anda Daa Giremiorum Yanlız Serverin Kendine özel exe. Si Varsa Oyuna Girebiliorum Yardım Edin Plsbıtbıt

Yanlız Format Atın Demeyin Client Deiştirr Demeyin 2 kere format 10 kere client deiştirdim :(

Son düzenleme:
Cevap: Hızlı_Kralın'da Sorunları Olabilir :D

antivirüs veya güvenlik duvarı .exe yi engelliyor olabilirmi

BEyler Öncelikle Yardım Edene ++ Rep Veriyorum Ve Teşekkürelrimi Sunuyorum Sorun Şu=
Oyuna Giriorum İd Şifre Yazıyorum Bi Anda Oyundan Atıo Mesela Başka SErver Gidiom Yha 1 Kere Oyuna Giriom Master Açmak için Çıkıp girim Diorum Çıktığım Anda Daa Giremiorum Yanlız Serverin Kendine özel exe. Si Varsa Oyuna Girebiliorum Yardım Edin Plsbıtbıt

Yanlız Format Atın Demeyin Client Deiştirr Demeyin 2 kere format 10 kere client deiştirdim :(
Özel exesi olmıyan serverlara girdikten sonra özel exesi olmıyan servera girmek için 1299 exe indirmen gerekio

Eğer 1299 exeli serverları ip yazıyosan server in'e 1299 server exesi olmadıgndan 13xx 17xx exelerle girmeye calısıyosundr tabi giremıyosun :D:D atar oyndan. 1299 exe indir

patch tekrar yuklsersen duzelır bende duzelıordu

Pff Yardım Pls 3 ay Oldu Bunla Karşı Karşıyayım

çok sağol rapini verdim teşekkürler inş olur

Bişey Deil Sendeki Sorun BenDe Vardı Bir Arq Soledi Bana Bende Yaptım DüzeLDi (:İnŞ İşine YaRaR:-:

Eqer OlmaSSa Pc FormaT En İi CozuM

ESEDNOD32 Kurmanı TavsiYe Ederim (:

Geri
Üst Alt