HomeKO db v2 Buglar Giderilmiş-Np/Exp/50m para bugu YOK.anticheatsiz

Konu Yazar

erdigullu14

Member
Ocak
737
9
►| •• By_éRdi •• | [HomeKO DB V2] [50M] [SERİ NP] [EXP BUG][YOK] [TAZE LİNK][√]

-------------------konuyu kaldiriorum dÜzenleyİp tekrar acicam------------------

Son düzenleme:
Cevap: HomeKO db v2 Buglar Giderilmiş-Np/Exp/50m para bugu YOK.anticheatsiz

Teşekkürler deniyeceğim.

►| •• By_éRdi •• | [HomeKO DB V2] [50M] [SERİ NP] [EXP BUG][YOK] [TAZE LİNK][√]

Dene Sonra Yorumu Yaz Herkes GÖrsün Hatta Sende Seri NP hilesi İndir Ve benim Verdigim 1-2-21.evt'lerle Dene Ve Sonucu Buraya Yaz ;)

Son düzenleme:

Akşam 20.00 da deniyeceğim şuan evde değilim sorun varsa yazıcam arkadaşım şimdiden çok teşekkür ederim.

sagol paylasım ıcın

Paylaşım İçin TşKler

Gzel guzel guzel guzel

harija harija harija

Matrua m mm m m m m mm m m

asdasdsadsadasdsadasdsadasda

Moderatör tarafında düzenlendi:

bobokus yok dmi kardeş:S

bobokus-bobomus-bobonus-bobo-delgado-tello :D hicbiri yok

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİNİZ.
indirilme sayısı: 25
Yorum 5 :@

Son düzenleme:

Görünene göre herkes buglu olanı istiyor napalım hayırlısı olsun

evtler nerde linkler ölü yenilenirse çok güzel olacak

SaoLasın Kardes Emeğe SAygı Ne diyelim Başka

internetimde sorun varmıs sanırım verdıgınız 3 evtyi atınca npcler seçilmiyor diğer evtlerle uyusmuyor tamamen kaanevt atınca Magician Angel,krowaz dominiond,death zone ,np merchant çalışmıyor krowaz dominion ve death zone acılıyor fakat seçeneklerde yazı yazmıyor bos ve hiç biri işe yaramıyor

Ardream teleport gözüküyor açılmıyor bütün evtleri attım ...DB cok sorunlu ve buglu evtleri tam paylasırmısın yada bu soruna bir çözüm bulurmusun...DB SIFIRLADIK SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BUG VE SORUNSUZ OLDUGUNA İNANIP TÜM USERLER BEKLİYOR BU DB İLE KARŞILARINA ÇIKACAĞIMIZ BİZE ÜZÜYOR...BİRŞEY PAYLASIYORSANIZ LÜTFEN BUNU DENEYİN SONRA PAYLASIN...

internetimde sorun varmıs sanırım verdıgınız 3 evtyi atınca npcler seçilmiyor diğer evtlerle uyusmuyor tamamen kaanevt atınca Magician Angel,krowaz dominiond,death zone ,np merchant çalışmıyor krowaz dominion ve death zone acılıyor fakat seçeneklerde yazı yazmıyor bos ve hiç biri işe yaramıyor
burda boş falan yazmışsın sen clientini bi kontrol et ben serverımda kullandım onun icin paylaştım sorun sendedir üzgünüm

client değiştirdim sorun yine aynı diğer 2 arkadaşımda denedi onlardada aynı sorun var bir saniye ss alıyorum!

h ttp://img204.imageshack.us/i/20445447.png/ 1
h ttp://img194.imageshack.us/i/so2y.png/ 2
h ttp://img194.imageshack.us/i/sp4l.png/ 3
h ttp://img145.imageshack.us/i/gfgu.png/ 4
h ttp://img145.imageshack.us/i/bunlardasorunsuz.png/ 5
BU SEKILDE ...krowaz dominion VE DARK LAND'DE ÇIKAN SEÇENEKLERDE YAZI YAZMIYOR BÜTÜN SEÇENEKLERİ DENEDİM BİR İŞLEVE AYRAMIYOR MAGECİAN ANGEL,ARDREAM SEÇİLMİYOR,CZ QUESTTEDE GÖREV SEÇENEKLERİNDE YAZI YAZMIYOR FAKAT ÇALIŞIYOR CHAOTİC GENARRATOR SORUNSUZ VE BU TİP ŞEYLER CLİENTLE ALAKALI DEĞİL 2 FARKLI SERVER KURUCUSU ARKADAŞIMDA ÖZELLİKLE DENEDİ SORUNLAR ORTAK BUNA BİR ÇÖZÜM BULURMUSUNUZ...İNSANLAR BURDA MAĞDUR KALIYOR...
Rapİtten İlk denedİĞİmde dİrek error verİyordu ve gİrmİyordu evt lİnklerİnde...bu rapİtte bazen karsilaŞabİlİnİyor... 2.cİsİ dosyatc olan evtde lİnk'e ---kaan eklenmİŞ lİnk olarak onuda sonrafdan farkettİm lİnke onun lİnk oalrak eklendİĞİnden dolayi...FARKETMEYEN ARKADAŞLARDA OLABİLİR DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM...
Attiktan sonrada bÖyle oldu %100 evt İle alakali eĞer kendİ serverinizda kullaniyorsaniz map klasÖrÜnÜ yada evtlerİ tam oalrak paylasabİlİrmİsİnİz...LÜTFEN BU SİZİN İÇİN ZOR OLMAMALI !BU KESİN ÇÖZÜM OLUR EĞER SİZDE SORUNSUZ ÇALIŞIYORSA..SORUNUN BENDE OLMADIĞINDAN EMİNİM BENDEN SONRAKİİNDİREN ARKADAŞLARADA YARARI OLACAKTIR VE TAM EVT OLMAYAN ARKADAŞLARADA...UPLARMISINIZ...3 SERVER ŞU AN SİZİ BEKLİYORUZ VE USERLERDE...

Son düzenleme:

++++++uppup cok güzelde ben anlamıyom sadec upluyayım dedim :DDD:D:DD:D:

Sadece arkadaŞimizdan sorunu dÜzeltebİlmek İÇİn tÜm evtlerİn yer aldiĞi gameserver , aİserver map klasÖrÜnÜ upload etmesİnİ İstİyoruz...beklİyoruz bakalim:d

beklermisin bende birazdan acacagım server o zmn sana gösteririm sorunsuz oldugunu ;)

ok bekliyorum zaten sizinkide sorunludur demedim diğer olmayan evtlerden dolayı oalbilir veya evtler uyusmuyordur.(örnek evrdiğiniz 3 evt de o npcler seçilmiyordu ama snp sorunu çözülmüştü diğeriyle birleştirince hata veriyordu) evtlerin tam olması bu uyusmazlıgı çözer zaten bende sizde çalıştıgına inandıgım için bu sorunu çözmek için map klasörünü atmanızı istedim bu zor değil:) ve evtleri tam olmayan arkadaşlarada yardımcı olur...lütfen map klasörünü uploadlıyabilirmisiniz...bu sorunumuzu çözecektir

Geri
Üst Alt