HomekoDbv2.8 Pişman Olmayacaksınız..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan duncan25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: HomekoDbv2.8 Pişman Olmayacaksınız..

Linkler YEnilendi 1 kaç bug daha fixlendi link kırık demessiniz artık 3 tane link bıraktım..

arkadaslar bende gorev itemlerı gorunmuyor .. artık ne gerkli ise datamı yoksa baska dosyalardamı lazım bana yollarsanız sevınırım yada en guzeli foruma link eklemke herkez faydalanır..
msn adresım
[email protected]
ekleyıp sorunsuz dosyaları bana yollarmısınız rica etsem :(

Patchlerde eksİklİk varmi ?tamamlayalim
Benim db için de vermiş olduğum patch ler sorunsuz dur ama loto npc sinin patch i daha hiç bi homeko dbv1.2.. hiç birinde editleyip koyan olmadığı için bazı clientlerde sorunsuz olarak görünebiliyor.yani db içindeki patch ler oyun içinde sorun yaşatmaz loto npcsinden alınan christmas itemleri dşında..

Benim db için de vermiş olduğum patch ler sorunsuz dur ama loto npc sinin patch i daha hiç bi homeko dbv1.2.. hiç birinde editleyip koyan olmadığı için bazı clientlerde sorunsuz olarak görünebiliyor.yani db içindeki patch ler oyun içinde sorun yaşatmaz loto npcsinden alınan christmas itemleri dşında..

sende gorev itemlerı gorunuyorsa bana senını data nı yollarmısın msn adresın var [email protected]

malesef görünmüyor, görünen arkadaşlarımız var ama onlardan rica et.:S

Emek Var sonuçta Teşekkürler.

benim maplerle uyusmadıgı için ai server acılmadı o yuzden kullanamadı mama genede saol =)

Bu Homeko Db de Potları Sınırsız Ve Ağrlk derdini , Upragade SOrun cıkıyorr uğraşmama rağmen yapamadım ..

Ellerine sağlık kardeş COk Süper Db Tebrik ediorm Saol KuLLanıcaz Sw Az Snra Online :D

Beyler Db yi istediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz ben db yi fixlerken bug eklemek aklımın ucun dan bile geçmedi en yakın zamanda bu db ile ben server açacağımm..!!

Geri
Üst Alt