HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

çok güzel server daha 2gün once başladım
  1. czde 1000kişi oluyor pazar desen bi okadarda pazarda var gayet güzel uskoda bukadar adam yok :D

yine tüm pvp sw ler patladı malesef diğer pvp lerden bananede şu homekoworld e acayip üzülüyorum sürekli yeni sw üstüne açılıyor
Steam uskoyu aldı yayınlayacak 26 ocak 2021 salı günü saat 12:00 de yeni sw açacak ve bütün oyuncular oraya kayacak pvp lerdende aşırı kayma olacak tabi homekoworld de bundan çok etkilenecek üzücü durum güzel sw di

CZ DE HALA 1000+ USER >> MORADON AGZINA KADAR DOLU >> YETKİLİLER HER TÜRLÜ EVENT VE YENİLİKLERLE OYUNCUSUNA KENDİNİ SEVDİRMEYİ ÇOK GÜZEL ŞEKİLDE BAŞARIYOR HELAL OLSUN -

Server şu ana kadar oynadıgımız en başarılı server helal olsun..

Server şu ana kadar oynadıgımız en başarılı server helal olsun..

şu an piyasada olan çoğu sunucudan çok daha iyidir
ağaçlardan, uruk ailesinden %50 bus atan ve potların sınırsız olduğu bi homeko sunucuda 100 kc pazarda hala 3 gb ye satılıyosa, işi biliyolardır demektir

bi önceki açılışlarında yapılan hatalar yüzünden millet sunucudan bezmişti ancak bu sefer gerçekten işi çözdüler
ilerleyen zamanlarda bu kafayla yeni server açılırsa cidden uskoya bile taş çıkartabilir
tek sorun yönetim ekibinin ilk haftalar pamuk, 2-3. haftalar kabadayı kesilmesidir
tabii ki günde belki 1000 tane laftan anlamayan adamla uğraşıyosunuz ama bu diğer yardım isteyen kişilere ters cevap verme hakkını size vermez
sonuçta sizin sunucunuzda oynayan oyuncular sayesinde oluyor bu iş
bu sorun çözülürse homekoworld zirvededir her daim

-mehmet e saygılar, kendisiyle çok muhabbetimiz olmamasına iyi, makara adamdır

@DISC güzel yorumun için teşekkürler :) Hatalı bi laf ettiysek affola, bizde çok stresli oluyoruz bunu göz önünde bulundurun lütfen.

@jimais bi bitmediniz kardeşim ne diyeyim, log görme bile açık panelde birşey demiyorum size.

Geri
Üst Alt