HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

Konumuz günceldir. Son güncellemede yapılan değişiklikler :

Kütük Savaşı Aktif Edildi. [%100 USKO]
Chaotic generator de iyileştirmeler yapıldı.
Mavi kutuda iyileştirmeler yapıldı.
Yeşil kutuda iyileştirmeler yapıldı.
Kırmızı kutuda iyileştirmeler yapıldı.
Yaratığa karşı malice için iyileştirilmeler yapıldı.
Transformation Totem düzeltildi.
Yaratıkların transformation kullanmış kullanıcıyı hedef almaması sağlandı.
Chaos Stone bosslarına yatınca artık exp gitmeyecek.(tower için çalışmalar devam ediyor)
Exp event Miktarı artık oyunun sağ üstünde değil girişte yazacak.
Kutuların açılmama sorunu tamamen fixlendi.
Kutu boş ise kutu boş diye uyarı atıcak.
Magic bag slot sorunları fixlendi.
Ft sorunu fixlendi.
Chaos Stone Sorunları fixlendi.
Scrolleri arkadaşınıza basabilirsiniz. Partyden arkadaşınıza çantanızdaki scroll basabilirsiniz.
Chaos eventi için iyileştirmeler yapıldı.
Border defance war da town da tp yapılmayacak. Orta kısımlarda yapılabilir hale getirildi.

beyler eslant da canavarlar yok. shel kasılmıyor haliylede. bence serveri kapatmaya yönelik ve tekrardan açmak için + para kazanmak için böyle birşey yapmışlar . çünkü eskiden vardı . yeni başlayanlar birşey yapamıyor. Aklımada başka birşey gelmi o yada bug filan oldu. 2 gündür böyle düzeltse düzeltirlerdi diye düşünüyorum

Moblar uzun süre kesildiği zaman doğmama sorunu var. Zaten sürekli olarak facebook sayfasındanda bildirim yapıyoruz. Ts3 sunucumuzda da sürekli bir yetkili DESTEK BEKLEYENLER odasında aktif sürekli söylüyoruz. Bu sorunu çözeceğiz diye. Ki şuanda birçok kısmı halledildi AİSERVer kaynaklı bir sorun olduğu için haliyle fixlenmeside zor oluyor. Benim anlamadığım nokta sizin bu serveri karalama çabanız hayırdır bir kuyruk acısı görüyorum burda. Oyunu oynayan insanların hepsi item zorluğu-upgrade zorluğu skill ayarlarından memnun. Bu serverde item sadece mob keserek de yapılmıyor. Maden var. Madende 1-2 gün idare etmişsiniz diye çok mu zor geldi size ? Yoksa başka bir sıkıntımı var serveri karalama çabaları gibi ? anlamadım diğer serverler gibi resmi resmi konuşup milletin paralarını almıyoruz. Oyuncularımızla gayet samimi insan gibi konuşuyoruz ona rağmen karalamaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Çok güzel sw yeni başladım ama herkes ezik geldi bana sw süper sadece playerliğe bakıyor homeko en iyisi bence bu sw süper yeni başlamak isteyen varsa başlasın ben de bugün başladım hiç zorlanmadım :-)

Bu sw yi kötülemeyin boşuna ben daha bugün başladım emc de chitinde kasılıyor shellde cz de item ve bus kasılıyor bdw chaos gemden kastığın paranın hattı hesabı yok zaten ayrıca upgrade oranları gayet iyi

güncel videolar süper olmuş alttaki fragman yeni bir güncelleme gelecek sanırsam ? ow oda iyi :) ben yeni başladım bu sw ye ne yabancılık çektim nede zorluk 1300 1300 vuruyorum :D kimsede item yok playerliği iyi olan kesiyor takılar +0 itemler +8 son sanırsam krowaz giysi yok herkeste +7 +8 shell var elde +8 raptor çok iyi sw yeni bir sw arayanlara tavsiye ederim hiç sorun yok

03 şubatta geliyor !

Anladım. Yalnız iki sorum olacak.
1. Db sıfırlanacak mı ?
2. Maden yaparken bf taşı mavi kutu ve gem gibi değerli şeyler düşüyordu. Jr gelecek demişsiniz artık madende gem düşmeyecek mi yani biraz açar mısınız? Teşekkürler. Bu arada ben burda oynuyodum bıraktım tekrar başlayabilirim şimdiye kadar oynadığım en iyi pvp krowaz utc yeni tema ve yeni karakter olmadığından dolayı

Varya hakikaten adminin dediği gibi kesinlikle denememiz gereken sw denedimde memnun kaldım ama sonra istemeyerekde olsa ara vermek zorunda kaldım ama kesinlikle güzel sw . İtem rahat yapılıyor ve millette +8 item +0 takı var en fazla yeni başlayan adam bile 2 günde pk ya çıkabilir olay tamamen oyunculuğa bakıyor çok iyi sw ben böyle adaletli keyifli bir sw görmedim helal olsun. Vallahi helal olsun

Geri
Üst Alt