HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

sayfa 1 in ortasında panel var tıkla panele giriş e tıkla sonra ordan indir işte client var. başka nerden indircen ki zaten :D

Bakım devam ediyormuş şuan herşey hazırmış fakat 22 bin hesap olduğundan dolayı charların aktarılması zaman alıyormuş. Db sıfırlanmadı tekrardan söyleyelim. Patch 1977 ye yükseldi ve çok süper yenilikler geldi herkese tavsiye ederim bu sw yi. Saat 21.00 e uzamış bugünkü bakım.

beyler bi sakin olun ya :D bu sw kaliteli merak etmeyin sorun yok nasıl anlatsak bilemedikde :D admin facebook taki açıklamayı şurayada yapar mısın ben anlatamıyorum :D zaten benim pc dede client yok şuan ara verdim bu sw ye ben yakın zamanda tekrardan başlayacam. şuanki durumu özetlemeye çalışim bari facedeki açıklamayı kopyala yapıştır yapsakda olur :D
Bilginize ;

Bakım 21:00 A uzatılmıştır , Sabrınız için teşekkürler !

Sebebi : Şuanda herşey hazırlandı. Sadece charlar aktarılıyor. 22.000 hesap olduğu için kodun çalışması zaman alıyor.

1977 Güncelleme Notları
1977 Clientimizi Aşağıdaki Linklerden İndirebilirsiniz.
Eski Clientimizden oyuna patch çekerek giriş sağlayabilirsiniz. Yeni clientimizi indirerek patch çekmeden direk girebilirsiniz.

1977 Version Geçişden sonra 24 saat boyunca IRK JOB CİNSİYET değiştirme Ücretsiz olacaktır.

SERVER 18:00 - 19:00 arasında açılacaktır.

Ftp Linki
ftp://down.homekoworld.com/Homekoworld_1977.exe
Mediafire(altarnatif link)
https://www.mediafire.com/?qvxv1clav6t18ck

~~Yapılanlar~~
~~Balık Tutma sistemi.~~
Balık tutma oltasını Sundiresden alabilirsiniz. Balık tutabilmek için balık yemi(rainworm) olması gereklidir. Bu Item cz arkası ego,Glutton,Wratch,Sloth,Envy,Greed slotlarından çıkacaktır.
Balık tutmadan War Flash , Dc Flash çıkmaktadır. Gelen Np ve Drop oranını %100 arttırmaktadır.

~~Bowl Kc Rank Sistemi Aktif Edildi~~
Artık Bowl Ortasında değil Rankda olanlara her dakika 1 KC gelecektir. Rank 1 Saate bir sıfırlanacaktır.

~~Monster Stone Sistemi aktif edildi~~
Monster Stone Dropları Cz Arkası ego,Glutton,Wratch,Sloth,Envy,Greed slotlarından çıkacaktır.
Monster Stoneden Old Takı ve Anti-Def armorlar çıkacaktır.

~~Juraid Mountain Sistemi Aktif Edildi.~~
Juraid Mountain sistemi usko stil yapıldı.Birkaçkez Test olarak açılacak sorun çıkarsa sorunları giderilecektir.

~~Yeni Maden Özelliği Eklendi~~
Savaş Sırasında Karşı Irk'ın madeninden %100 Daha fazla drop alırsınız.

~~Yeni Client Skin Yapıldı~~
Blur Effect , Zone effectleri , Skill Kullanıldığı zaman ekran sallanması gibi birçok yenilik yapılmıştır.

~~Yeni Skill Düzenlemeleri~~
Mage 72 staff , descent , okçu 72 , warrior 83 , Lupine Eyes skill sorunları giderilmiştir.

~~Knight Genie Sistemi~~
Knight Genie sistemi sorunsuz aktif edilmiştir.

~~Peri Sistemi~~
Peri sistemi sorunsuzdur. Kutu toplayan ve para oranını %100 oranda arttıracaktır.

~~Monsterler HAKKINDA düzenlemeler~~
Monsterlerin kaybolması , respawn olmaması , sağa sola yürümeleri fixlenmiştir.

~~Client Kasma Problemi~~
Client Kasma Problemi Giderilmiştir.

~~Yeni Pus Sistemi~~
Yeni Power Up Store Aktif Edildi.

~~Yeni Clan Sistemi Aktif edildi~~
Memo Sistemi , Clan Notice sistemi gibi birçok yenilik yeni clan sisteminde mevcuttur.

~~+1 takı Upgrade Aktif edildi~~
%30 şansla +1 takı basılacaktır.

~~ Orjinal [Oread War] aktif edildi~~
Kütük savaşı aktiftir. Kütükler çalışmaktadır sorunsuzdur.

~~Yeni Csw ve Bug Güvenliği~~

Csw Obje Bugu Fixlenmiştir. Obje atılsa dağlar koruyacaktır. Blink Descent bugları ile kapılardan geçme bugları fixlenmiştir.

~~Yeni Krallık Sistemi~~
Krallık seçimleri , Krallık sistemi tamamen sorunsuz hale getirildi.

~~Walkry Gizle-Getir Özelliği~~
Walkry-Gryhpon-Bahamut itemleri takılı olsa bile göster gizle özelliği eklendi

~~Border Defance War~~

Border defance var party algoritmasında birçok yenilik yapılmıştır.

~~Eventlerde Görüntü bugu~~

Eventlerde bazı userlerin görünüp kaybolması sorunu giderilmiştir.

~~ Questlerin bazen 0/240 Olması ~~

Sorun giderilmiştir.

~~ Select Party Algoritması~~
Select Party sorunu tamamen giderilmiştir.

~~Yeni Chat Flood sistemi~~

Shout , Allchat özelliği eklenmiştir. 5 saniye içinde 5 defa yazarsanız 3 dakika mute sistemi sadece allchat de var iken shout a da eklenmiştir.

Ve daha birçok iyileştirme , Güncelleme yapılmıştır.

1977 Güncelleme Notları
1977 Clientimizi Aşağıdaki Linklerden İndirebilirsiniz.
Eski Clientimizden oyuna patch çekerek giriş sağlayabilirsiniz. Yeni clientimizi indirerek patch çekmeden direk girebilirsiniz.

1977 Version Geçişden sonra 24 saat boyunca IRK JOB CİNSİYET değiştirme Ücretsiz olacaktır.

SERVER 18:00 - 19:00 arasında açılacaktır.

Ftp Linki
ftp://down.homekoworld.com/Homekoworld_1977.exe
Mediafire(altarnatif link)
https://www.mediafire.com/?qvxv1clav6t18ck

~~Yapılanlar~~
~~Balık Tutma sistemi.~~
Balık tutma oltasını Sundiresden alabilirsiniz. Balık tutabilmek için balık yemi(rainworm) olması gereklidir. Bu Item cz arkası ego,Glutton,Wratch,Sloth,Envy,Greed slotlarından çıkacaktır.
Balık tutmadan War Flash , Dc Flash çıkmaktadır. Gelen Np ve Drop oranını %100 arttırmaktadır.

~~Bowl Kc Rank Sistemi Aktif Edildi~~
Artık Bowl Ortasında değil Rankda olanlara her dakika 1 KC gelecektir. Rank 1 Saate bir sıfırlanacaktır.

~~Monster Stone Sistemi aktif edildi~~
Monster Stone Dropları Cz Arkası ego,Glutton,Wratch,Sloth,Envy,Greed slotlarından çıkacaktır.
Monster Stoneden Old Takı ve Anti-Def armorlar çıkacaktır.

~~Juraid Mountain Sistemi Aktif Edildi.~~
Juraid Mountain sistemi usko stil yapıldı.Birkaçkez Test olarak açılacak sorun çıkarsa sorunları giderilecektir.

~~Yeni Maden Özelliği Eklendi~~
Savaş Sırasında Karşı Irk'ın madeninden %100 Daha fazla drop alırsınız.

~~Yeni Client Skin Yapıldı~~
Blur Effect , Zone effectleri , Skill Kullanıldığı zaman ekran sallanması gibi birçok yenilik yapılmıştır.

~~Yeni Skill Düzenlemeleri~~
Mage 72 staff , descent , okçu 72 , warrior 83 , Lupine Eyes skill sorunları giderilmiştir.

~~Knight Genie Sistemi~~
Knight Genie sistemi sorunsuz aktif edilmiştir.

~~Peri Sistemi~~
Peri sistemi sorunsuzdur. Kutu toplayan ve para oranını %100 oranda arttıracaktır.

~~Monsterler HAKKINDA düzenlemeler~~
Monsterlerin kaybolması , respawn olmaması , sağa sola yürümeleri fixlenmiştir.

~~Client Kasma Problemi~~
Client Kasma Problemi Giderilmiştir.

~~Yeni Pus Sistemi~~
Yeni Power Up Store Aktif Edildi.

~~Yeni Clan Sistemi Aktif edildi~~
Memo Sistemi , Clan Notice sistemi gibi birçok yenilik yeni clan sisteminde mevcuttur.

~~+1 takı Upgrade Aktif edildi~~
%30 şansla +1 takı basılacaktır.

~~ Orjinal [Oread War] aktif edildi~~
Kütük savaşı aktiftir. Kütükler çalışmaktadır sorunsuzdur.

~~Yeni Csw ve Bug Güvenliği~~

Csw Obje Bugu Fixlenmiştir. Obje atılsa dağlar koruyacaktır. Blink Descent bugları ile kapılardan geçme bugları fixlenmiştir.

~~Yeni Krallık Sistemi~~
Krallık seçimleri , Krallık sistemi tamamen sorunsuz hale getirildi.

~~Walkry Gizle-Getir Özelliği~~
Walkry-Gryhpon-Bahamut itemleri takılı olsa bile göster gizle özelliği eklendi

~~Border Defance War~~

Border defance var party algoritmasında birçok yenilik yapılmıştır.

~~Eventlerde Görüntü bugu~~

Eventlerde bazı userlerin görünüp kaybolması sorunu giderilmiştir.

~~ Questlerin bazen 0/240 Olması ~~

Sorun giderilmiştir.

~~ Select Party Algoritması~~
Select Party sorunu tamamen giderilmiştir.

~~Yeni Chat Flood sistemi~~

Shout , Allchat özelliği eklenmiştir. 5 saniye içinde 5 defa yazarsanız 3 dakika mute sistemi sadece allchat de var iken shout a da eklenmiştir.

Ve daha birçok iyileştirme , Güncelleme yapılmıştır.

işte beklenen açıklama süper olmuş o zaman :) hepsini anladım bazılarıda süpriz oldu mesela +1 e takı upgrade açmışsınız :D güzel gayet iyi olmuş bence yalnız şu bdw olayında party algoritmasında birçok yenilik yapılmıştırı anlayamadım :D

16 şubat 2021 te başlıyorum tekrardan bu sw ye o zamana kadar nasıl dayancam bilmiyorum içim gidiyo resmen :-) yeni başlayacaklara şiddetle tavsiye ederim. En iyi homeko sw bana göre hatta her çeşit pvp den daha iyi kısacası en iyi en adaletli pvp dir homekoworld teşekkürler bir kez daha useriniz bol olsun inşaallah. Siteye bakıyorumda +1500 ü gördü şimdiden çok sevindim

Tamamen playerliğe dayalı tek homeko olan homekoworld fark yaratmaya devam ediyor. En son 3_4 gün önce akşam siteye baktım +17000 user vardı.

Geri
Üst Alt