HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

can't create D3D device-please, check DirectX or display card driver.
bu hata neyin nesidir acaba ?
launcher den açamıyorum oyunu knight online dan açmaya çalışıyorum bu hata yazısı geliyor. hallederseniz süper olur.

can't create D3D device-please, check DirectX or display card driver.
bu hata neyin nesidir acaba ?
launcher den açamıyorum oyunu knight online dan açmaya çalışıyorum bu hata yazısı geliyor. hallederseniz süper olur.

Ekran karti driverini guncelle, veya sil yeniden yukle, dogru takilimi kontrol et.
Bilgisayarim/Özellikler/Donanim/Aygit Yöneticisi <= Ekran bagdastirici nin yanindaki + ye tikla orda ekran karti modeli yazar, google den aratip bulabilirsin.
Markayi bulamazsan kasa kapagini ac bak. DirectX yukle veya guncelle.

sağolun sorunsuz giriyorum şuan human olarak başladım.
MagiciaNova__ mage charım.
JackShephard__warrior charım.
cz arkası slot derken dark knight kestim monster stone düşmedi. acaba başka bir slottanmı düşüyor yoksa zor düştüğünden mi ben düşüremedim dk larda

SERVER A YENI BASLAYACAK ARKADASLAR EGER YORUMLARA DIKKAT EDIYRSANIZ SIZE BIR KAC TIYO VERECEGIM

OYUNDA MAGE NOVALARI ILE OYNANMIS YAKLASIK X2 DAMAGE YIYORSUNUZ FLL TAKILI OLSANIZ BILE
OYUNU TAMAMEN PARAYA DOKULMUS PREMIUMSUZSANIZ HIC BI BOK YIYEMEZSINIZ
KESINLIKLE KC ALACAKSINIZ
USER CEKEBILMEK ICIN MAGE NOVALAR ILE OYNANMIS ZATEN MAGE SWLERDEE GENELDE BU KADAR USER OLUYOR
ANLAYACAGINIZ PARANIZ YOKSA VE MAGE OYNAYAMIYOSANIZ HIC BI BOK YAPAMAZSINIZ BU SW DE

BEN SOYLEYINCEDE ' YAV HE HE ' DIYEN BIR GM VAR..

SAYGILAR

Geri
Üst Alt