Server'da +4000 user olduğu yalan. Her yer vıcık vıcık mage kaynıyor çünkü damageleri ve defansları diğer class'lara göre arttırılmış. Ayrıca DD de taktıkları zaman, 1 mageyi 2 asas, 2 critic spike ile kesemiyorsunuz. Ölümsüz oluyorlar kısaca. Novaların, torment'lerin range'leri çok fazla, çok abartılmış. USKO'da da böyle deniliyor ama USKO'da böyle bir şey yok tabi ki, yalan söylüyorlar. Hadi bunların hepsi düzeltilir falan da, etraf vıcık vıcık TBL kaynıyor. Çok bariz, çok belli. Bir asas hiçbir zaman bir asası yakalayamaz normal koşullarda çünkü kullandıkları skill olan light feet aynı. İki cisim düz bir ortamda aynı hızda hareket ediyorsa asla birbirlerini yakalayamaz. Ama burada bu geçerli değil. 8.5k hp'si var oynadığım asasın. Arkamdan tek bir asas geliyor, beni yakalıyor, full SC'liyim, atak yapmaya başlıyor, minör atıyorum ama tutamıyorum char'ı. Çünkü seri skill atıyor ve beni 15 saniyede, ben kaçarken, minör atarken kesmeyi başarıyor. Dönüp vuruyorsun, iki asas, tek bir db'li asası kesemiyor, seri minörü falan var. İftira atmıyorum, ya girin oynayın kendiniz görün, ya da Youtube'a video'ları falan da düştü zaten, girin izleyin. Ne kadar kalabalık olduğunun ya da ne kadar önceden beri bu sunucunun hizmet verdiğinin kesinlikle bir önemi yok. Bu server çöp.