HomeKO HOMEKOWORLD 28 EYLÜL PK BETA [TL VE HEYKEL ÖDÜLLÜ] 05 EKİM OFFİCİAL #ARANANKANHOMEKOWORLD

yorum atmak icin suanki hesabı aradım eski oldugu icin bulmam 1-2 saatimi aldı ancak server müthis gözüküyor 3 Kasımda bende solo asas olarak aranızdayım umarım beklentinizin üstünde olur

sw eminim güzel olacak fakat bu databaselerin genel özelliği ASASlar çöp her serverda aynı 83 bütün warriorlar berserker oluyor 2-3 priyle oynuyorlar canlar zaten yüksek defler yüksek asaslar cz de hiç bir işe yaramıyor belli bir süreden sonra millet eşitlenince drakin theko deathko vs hepsinde asaslar bir hiç cz de sadece meleysen warrior-pri mage pt zaten klasik o yüzden 83 lvl v21xx serverları sevmiyorum

sw eminim güzel olacak fakat bu databaselerin genel özelliği ASASlar çöp her serverda aynı 83 bütün warriorlar berserker oluyor 2-3 priyle oynuyorlar canlar zaten yüksek defler yüksek asaslar cz de hiç bir işe yaramıyor belli bir süreden sonra millet eşitlenince drakin theko deathko vs hepsinde asaslar bir hiç cz de sadece meleysen warrior-pri mage pt zaten klasik o yüzden 83 lvl v21xx serverları sevmiyorum
Asas pk videolarını izleyebilirsiniz.

Yayınları izliyorsanız TITAN1 ve TITAN2 şuan betada FULLDÜR. HOMEKOWORLD'Ü ZORLAYAN tüm oyunculara teşekkürler!

başka homeko açılmıyor mecburen burdayız ilk 1 saat güzel geçerse burda kalıcaz ama hiç umudum yok 21xx server oynanmaz normal bir homeko açsanız piyasada sadece siz olurdunuz ama yapamamışsnız görücez bakıcaz

dünyanın 4 yanında oyuncular bir server da buluşmuşlar. inanılmaz user maradon fulll cz full farm slotları fll.
Homeko demek level koaly demek.. farm degil anlamına gelmiyor ve şuanda +8 açılmadı ben inanılmaz bir serüven oldugunu düşünüyorum. şuanda girmeyen pişman olur

BEN 2K DAN AŞAGI USER OLAN YERDE OYNAMAM DİYORSAN HOMEKOWORD TAM SANA GÖRE. YOK BEN 500 KİŞİYLE OYNARIM DİYORSAN. SERVER ÇOK FAKAT YENİ SERVERLAR GELMESİNE RAGMEN USER AZALMAYAN ARTAN TEK SERVER.

hiç macera aramanıza gerek yok. memleket homekoword de sizde pişman olamyın gelin..

Geri
Üst Alt