Hp Ve Mp Bar Gözükmüyor..[Lütfen Yardım Please..]

Konu Yazar

coolboy_11

New Member
Mar
29
0
Arkadaşlar Düne Kadar Hp Ve Mp BAR gözüküyordu..Bugun nolduysa oldu hp ve mp bar gözükmüyor sadece rakamları gösteriyo kırmızı ve mavi rengi yok..Renk olmayıncada yatıyorum Hemen client saglam başka hiç bir bug veya sorun yok sadece bu sorun var çözebilecek arkadas varsa sevinirim...Buda hatanın ss,si. http://img526.imageshack.us/img526/26/screenshotok.png

Cevap: Hp Ve Mp Bar Gözükmüyor..[Lütfen Yardım Please..]

Yardım Edecek Bir Arkadaş Yokmu (-_^)

arkadasım büyük olasılık senin oynadıgın sw den veya cliente bir patch attıysan ondan kaynaklanıyordur.Patchi hangi dosyaya attıysan onun orjinali indirebilirsin.Örnek; patchi data dosyasına attın data dosyasının orjinalini sorunsuz olanını indir.Veya baska bir çözüm kesin ve net clienti sil ve tekrar yükle;)

Skinn bozulmus skin indir...

arkadasım büyük olasılık senin oynadıgın sw den veya cliente bir patch attıysan ondan kaynaklanıyordur.Patchi hangi dosyaya attıysan onun orjinali indirebilirsin.Örnek; patchi data dosyasına attın data dosyasının orjinalini sorunsuz olanını indir.Veya baska bir çözüm kesin ve net clienti sil ve tekrar yükle;)
Bu Sorun Client,te olamaz..Çünkü Hiçbir Skin Vs.. Atmadan Giriyorum Aynı Sorun Oluyor Başka Bir Servere Girip Bakacagım..Büyük İhtimal Serverde Patch Attırıyorum Ondan Saol...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt