iki tane server acmak istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yokmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yokmu

Member
Haz
45
0
arkadaslar benim yapmak istediğim serverımda var olan serverin ikincisini koymak istiyorum atıyorum Think1 Think2 gibi bunu nasıl yapabiliriz tskler

Cevap: iki tane server acmak istiyorum

Login server daki in ayarlarına

SERVER_00=IP
NAME_00=Think1
SERVER_01=IP
NAME_01=Think2
SERVER_02=IP
NAME_02=Think3

pekı bunları ayrı ayrı db lere nasıl yonlendırcez yanı 1. serwerın db sınde ıtem we lwl kolay 2 . serverda zor nasıl olcak ?

server dosyalarından 2 tane olacak 2 db kuracaksın 4 server files kolay db için 4 server filesde zor db içn ayarlicaksın .ini lerini

1 bilgisayardan sadece 1 server açabilirsiniz.windows 1 portu sadece 1 kere kullanabilir.2. server dosyalarını açmaya başlarsan socket error verir.2 tane dedicated olcak ..

1. si ana dedicated
2. si 2. server

1. dedicated a normal server kuracaksın.versionmanager ın .ini dosyasını açıp esterenya gibi düzenliceksin.Think2 nin ip bölümünede 2. dedicated ın ip sini yazacaksın.

2. dedicated ada login server açmadan bir server kuracaksın.aiserver - ebenezer - aujard olacak yani.serverı dağıtırkende 1. ana makinenin ip sini vereceksin.

Umarım yanılmıyorumdur yanlışım olabilir lüfen düzeltin :)

1 bilgisayardan sadece 1 server açabilirsiniz.windows 1 portu sadece 1 kere kullanabilir.2. Server dosyalarını açmaya başlarsan socket error verir.2 tane dedicated olcak ..

1. Si ana dedicated
2. Si 2. Server

1. Dedicated a normal server kuracaksın.versionmanager ın .ini dosyasını açıp esterenya gibi düzenliceksin.think2 nin ip bölümünede 2. Dedicated ın ip sini yazacaksın.

2. Dedicated ada login server açmadan bir server kuracaksın.aiserver - ebenezer - aujard olacak yani.serverı dağıtırkende 1. Ana makinenin ip sini vereceksin.

Umarım yanılmıyorumdur yanlışım olabilir lüfen düzeltin :)

haklisin !

ArkadaşLar Ben Soacs Anti Cheat v2 Kurdum Fakat Admin Serveri İçin Version.inini ayarlıyorum server liste gelmiyor ayrıca özel exe ile girenlerede 10060 veriyor banada buna bi çözüm yaa :S

özel exe ile girmsede 10060 veriyor :)

Son düzenleme:

ilk önce sen 1 i kurda 2 ci kalsn allahm yaw

Geri
Üst Alt