İlginç bir sorun ile karşı karşıyayım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrStyLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

JrStyLe

New Member
Haz
113
2
arkadaşlar aujard dosyasını açtığımda bir hata veriyor. rapor gönder gönderme olayı... bilgisayarı kapatıp açtığımda masaüstü ve başlat çubuğu donuk hale geliyor. işlemlerden explorer.exe yi sonlandırıp tekrar çalıştığında düzeliyor. bu ikinci kez oluyor. dün oldu kaspersky 2021 antivirüs programı ile bilgisayarıma tarama yaptım neredeyse bilgisayarımdaki bütün exelerde virüs olduğunu gösterdi. anti kafayı yedi artık sürekli hata raporları sürekli donmalar. dün akşam bu yüzden en nefret ettiğim şeyi yapmak zorunda kaldım. evet bilgisayara format attım. 1 saat önce tekrar denedim ve yine aujard hata verdi yine bilgisayar açılırken aynı sorun söz konusu... bu sefer nod32 ile tarattım oda aynı şekilde delirdi :S bu mesajı göndermek için 3 dk internet explorer açmaya çalıştım. düşünün artık nasıl zorluyor bilgisayarı... kullandığım 2 aujard.exe de farklı idi. bu sorunla daha önce karşılaşan var mı acaba? yardımlarınızı bekliyorum... :V:

Cevap: İlginç bir sorun ile karşı karşıyayım...

3-4 kez aynısı oldu :) çözüm şu;

Bilgisayarına avast indir, diyecektim aklıma geldi. Kamsoft ve Vamsoft'u yemişsin, çözümü yok; bilgisayarına format at..

Aujard hatası bana da oldu geçen gün.. 3 makine değiştirdim yine alıyodum.. 5 aujard değiştirdim yine aynı.. Farkettim ki AIServer.exe açtığımda explorer.exe de %50 kasıyor.. Dene göreceksin..
Yani diyeceğim şu tüm server dosyalarını değiştir.. Sorunun düzelecektir.. Virüsten kurtulmak için mutlaka format atmalı ve önceki hiçbir exe dosyasını almamalısın..

hmm yardımın için teşekkürler ama bu formattan sonra yeni indireceğim server dosyalarında da aynısı olursa kafayı yerim heralde :)

foruma bakarsan çözümünü paylaşmştm ;)

Hata VermeyeN AujarD BuLurSan Banada Haber Ver (:
Her kuLLanıcağında .Rar ' dan ÇıkarmaLısın DüzeLiyor

:) sizin paylaştığınız konuya baktım o şekilde yaptım zaten herşey güzel gidiyordu aujardı tekrar çalıştırdığımda yine aynı şey oldu :)

kullangdn exe lerden birinde virus var... emin olmadgn hiçbi exe yi indirme!! hö

Geri
Üst Alt