İlk Türk 1536 Server. Betadan Resimler.

Konu Yazar

EveryBodyFooL

Member
Tem
912
7
Ne Zamandır Sexyko Felan Ortalıklarda Dolanıyodu Ve ImOriqinaL (Nurettin Abi) Ve AVCI (Nizamettin ve Nazif abi)'nin Çalışmalarından Size Küçük Bir Ss Sexykodan Fazlası Var Azı Yok Umarım Server Açılınca Bir Türk Serverına Destek Verirsiniz. Dosyalar Sadece Filesden İbaret Hiç Bir amulatör Gibi Envanterler Kullanılmamış.
İşte Çalışmalarında Bir Kaç Ss.
http://i1006.hizliresim.com/2021/6/16/624.jpg
http://i1006.hizliresim.com/2021/6/16/627.jpg
http://i1006.hizliresim.com/2021/6/16/632.jpg
http://i1006.hizliresim.com/2021/6/16/633.jpg
201061602137.jpg

Son düzenleme:
Cevap: İlk Türk 1536 Server. Betadan Resimler.

bunun dosyaları db sı felan paylasıldımı pekı ?

:):) Hayırlısı

tamamdır ya yakında online avcı var nede olsa işin içinde :D

Gayet güzel olucağa benziyor hayırlısıyla. :)

hayırlısı olsun yapılmıyacak şey değil.
1299u buldular paylaştılar geliştirdik Yabancıları az görmedik türk forumlarında ingilizce soru sorarlarken
1299da yapılcak birşey kalmadı 1397 dosyalarını bulduk paylaştk geliştirmeye başladık güzel şeyler çıkıcaktı ama.
elin gavuru çıktı 15xx serveri açtı şak diye tamamen dengeler deişti herkes o dosyaların peşine düştü.
bulan kişi türk olsaydı kalıbımı basarım dosyalar paylaşılmıştı şimdiye kadar bizde o emulatörle yetinmez herzaman uskonun son versiyonunu takip eden emulatörler yapmaya başlardık(bkz. wow)
ama yapıcaz bununda altından kalkıcaz bu yapıldıktan sonra 18xx aynı usko yapılması an meselesi olucaktır :D

1299u buldular paylaştılar geliştirdik Yabancıları az görmedik türk forumlarında ingilizce soru sorarlarken
1299da yapılcak birşey kalmadı 1397 dosyalarını bulduk paylaştk geliştirmeye başladık güzel şeyler çıkıcaktı ama.
elin gavuru çıktı 15xx serveri açtı şak diye tamamen dengeler deişti herkes o dosyaların peşine düştü.
bulan kişi türk olsaydı kalıbımı basarım dosyalar paylaşılmıştı şimdiye kadar bizde o emulatörle yetinmez herzaman uskonun son versiyonunu takip eden emulatörler yapmaya başlardık(bkz. wow)
ama yapıcaz bununda altından kalkıcaz bu yapıldıktan sonra 18xx aynı usko yapılması an meselesi olucaktır :D

+++++ katılıyorum

Ben bir kac loginserver denedim Launcher cevap vermedi ama arşiv bi loginserver vardi ona cevap verdi
Sexyko Exe orjinal exe değil gibi geldi bana çünkü uskoda gateden ışınlandığımız Loading Information gelmez
v1299 falan geliyo birde sexykonun exede.

evett her zamanki gibi bir çekemeyenle daha karşılaştık Ben size İhtimalleri Sunuyorum şimdi bu resimler neyin nesi..
%90 Bu resimler Emulatorden girilmiş her hangi bir npc yok vs..
%10 luk bir kısımda giriş yerinden anladığım kadarıyla Leaked oynaması. Bu snoxd da paylaşıldı zaten yıllarrr önce :P ( şaka şaka 2 hafta fln oldu ve bu şekilde oyuna giriş yapanın sayıları oldukça fazla artık)
gel gelelim bunun npc editlemesi skil editlemesi görsel editlemeler (gerek skil gerek pelerin vb..) emulator olmasına rağmen aylar 2-3 kişi çalışırsa yıllar sürebilir sexyreplay ın çevresini tahmin bile edemiyoruz şu anda gerçekten k2 den ayrılmış mühendisler yardım ediyor ona. o zoru başardı ve yaptı bunun üzerine laf yok. zor serverı açıldığında ne uskoda adam kalacak ne 1299 -1351 pw lerde. demedi demeyin bunun için bende başta olmak üzere her yerde tanıtım yapacam bütün eşi dostu çağıracam. Çünkü Adamlar HAKETTİLER bunu..

şu linkide eklemeden geçemiyecem konu tarihi eski ve paylaşım 5 temmuzda yapılmış bi resimlere bakıp payçalışan ebenezer ve login servera bakmanızı tavsiye ediyorum :P
Board Message

Katılıyorum kardeşim sana aynen

Olmamış duaya amin demeyin ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşım bundan 1.2 Ay öncede v1453 server muhabbetleri üzerine Myus Development adlı kişiler çıktılar v1453 server açıyoruz diye meğerse Çin Serverından Resim çekip burada yayınladılar ve kayboldular ne zaman bir gelişmiş version tanıtımlı bir oyun olsa veya bir bildiri olsa millet hemen işe koyuluyor anlamıyorum..bununda sahte bir yapıt sadece görüntü olduguna inanıyorum ve zaten gerekli cevabı kellekoltuk vermiş..

+SexyKO Uzun Yıllardır Hizmet Veren bir pvpdir ve sahibleri KO İle Çalışmış bir ekibten oluşmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt