İlk Türk 1536 Server. Betadan Resimler.

Cevap: İlk Türk 1536 Server. Betadan Resimler.

arkadaşım bundan 1.2 Ay öncede v1453 server muhabbetleri üzerine Myus Development adlı kişiler çıktılar v1453 server açıyoruz diye meğerse Çin Serverından Resim çekip burada yayınladılar ve kayboldular ne zaman bir gelişmiş version tanıtımlı bir oyun olsa veya bir bildiri olsa millet hemen işe koyuluyor anlamıyorum..bununda sahte bir yapıt sadece görüntü olduguna inanıyorum ve zaten gerekli cevabı kellekoltuk vermiş..

+SexyKO Uzun Yıllardır Hizmet Veren bir pvpdir ve sahibleri KO İle Çalışmış bir ekibten oluşmaktadır.

Sende hakılı olabilirsin ama biz gende bi bekliyelim

Dosyaların 1536 ile Uzaktan Yakından alaksı yok.

Uzun Pelerin Sistemi,
NP Bağışlama,
Oyun içi CZ'de Ranking
Rebirth Sistemi
Inventory Sistemi
Pet Sistemi
Moradon Arena sistemi

Hiçbiri yok, 1351 Editlenmesi bu bunu AVCI'da söledi kentte zaten.

hayırlısı olsun yapılmıyacak şey değil.
1299u buldular paylaştılar geliştirdik Yabancıları az görmedik türk forumlarında ingilizce soru sorarlarken
1299da yapılcak birşey kalmadı 1397 dosyalarını bulduk paylaştk geliştirmeye başladık güzel şeyler çıkıcaktı ama.
elin gavuru çıktı 15xx serveri açtı şak diye tamamen dengeler deişti herkes o dosyaların peşine düştü.
bulan kişi türk olsaydı kalıbımı basarım dosyalar paylaşılmıştı şimdiye kadar bizde o emulatörle yetinmez herzaman uskonun son versiyonunu takip eden emulatörler yapmaya başlardık(bkz. wow)
ama yapıcaz bununda altından kalkıcaz bu yapıldıktan sonra 18xx aynı usko yapılması an meselesi olucaktır :D

Yabancı Paylaşır Deseydin Belki İnanırdım Ama Biz Türklerden Böle Bi Hareket Beklemek Çok Saçma (:

Laf olsun diye söylemedim , biraz düşün bana hak vericeksin ..

Şuanda K2 Network'un Orjinal 1534 DB'si SexyKO Adındaki Bir Serverde Mevcuttur Ondan Başkada DB felan Yok Orjinal Bu 1351 Editlemesi :)
LucasPAW'ın Dediklerine Katılıyorum,Ne Zaman Birisi Bir DB Yapsa Server Açsa Bizim Millet Hemen Girişiyor Konular Açılıyor,Resimler Çekiliyor,Orjinal DB bizde Yaptık kafasına :) Açında görelim sorunsuz bir şekilde resim koymakla olmuyor bu işler diyorum :)

İYİ GÜNLER

Üst Sağdaki Premium Kısmı Galiba Fazla Olan Yeri :)

Peki Dosyalar Paylaşıcakmsnz? :)

Yabancı Paylaşır Deseydin Belki İnanırdım Ama Biz Türklerden Böle Bi Hareket Beklemek Çok Saçma (:

Laf olsun diye söylemedim , biraz düşün bana hak vericeksin ..

Katılıyorum. :)

Ama Öle Deme Paylaşan Arkdaşlarımzda Olyr Mesela Lord_06
Adam Mannerli Serverini Açtıktan 2 gün sonra db'sini paylaştı ve bir çok arkadaşlarda bunu yapyr.

Avcı Başarılar Dilerim Sana . :)

Kusura bakmayın ama biz herşeyin üstesinden geliriz gelmesinede bizde birlik ve beraberlik yok birlik ve beraberlik olmadığı sürece hiç bi işin üstesinden gelemeyeceğiz buda böyle bilinsin..! :@

hayırlısı ile açılır ilk 15xx ler beklıyoruz.

nedense Sexyko 1534 Acıldıgı zaman bu Resimler ortaya Cıktı (: 0ndan önce hiç böyle bir şey yoktu ortada ilginç.

dibujoaqd.jpg

İnş böyle bi türk serveri açılır ne diyim

Son düzenleme:

benim Anlamadıgım Nokta Notice de Şunlar Eklendi güvenlik sistemi aktif Diyo iyide arkadasım bu server zaten Açılmıyacakmı Güvenlik sistemine carta curta ne gerek var sen önce o npc leri koy yerine bu işde Bi Fake Seziyorum ben ama ?

Bi Kaç yöntemle ve Emulatör yardımı ilede bu ss ler çekilebilir

la kandırmayın ** milleti mal mal mob yok npc yok walkry yok pet yok pelerin yok hiç bisi yor charlar birbirinin göremiyor bugdan gecilmiyor o dosyalarla sadece 1506 client girersiniz başka bişey yapamazsınız

SexyKO yaygınlaşmaya başladı, çat 2 gün olmadan TÜRKLER 1536 SERVER AÇTI. madem bu kadar kolaydı zamanında niye yapmadınız :) :)

sexyko HACKED..!!!!!!

Geri
Üst Alt