[İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

Cevap: [İnanılmaz Db] Miqrop Db-2 Oğuz Db

yükledim ellerine sağlik.

bide drop list pls :D

Son düzenleme:

yta DB Yüklenmyor Dmo fln filanm diyor ne bicim iş anlamadım yaaaaa. :@

bozuq db leri nie yayınlarsınız ki anlamam :@

Son düzenleme:

Arkadaşlar db sorunlu felan deil ben herşeyini hallettim sorunları felan çoğu şeyi fixledim kendi serverımda kullanıcam adam paylaşmış teşekkür edin...

Bu arada db'deki NTS felan bazı prosedürler var onların nasıl çalıştığını yazarsan çok iyi olur

Son düzenleme:

Eline Sağlık Kardeş Teşekkürler. :)

saol kardeş

güzel paylasim

Son düzenleme:

ellerine sağlık dostum bi sorum olucak gemler nerden çıkıyo ve chotatic te kırdırılıo dimi ?

Güzel db ama bana yaramaz kolay db lazım oto üyelik lazım Paylasım için tsk...

Arkadaşlar db sorunlu felan deil ben herşeyini hallettim sorunları felan çoğu şeyi fixledim kendi serverımda kullanıcam adam paylaşmış teşekkür edin...

Bu arada db'deki NTS felan bazı prosedürler var onların nasıl çalıştığını yazarsan çok iyi olur

Dostum cws savaşını aç bir clan kazansın clan başkanı ile oyuna giriyorum clanın simgesi değişmş çıkıyorum ertesi gün giriyorum başka bir simge yine değişmiş ilk defa böyle bir hata gördüm :d
kartopu savaşına orc ların tarafında giriş yapmışsın orc tarafında adamlar giriyor her dakika girebiliyor üstelik bir saati yok yani :D her girişte oradaki kardan adamı kesip hem 10 k np hemde 140 milyon exp alıyorlar:D
zor server için komik olmuş emeğe saygı birçok yeri güzel olmuş bifrost girişi zekice ayrıca gemler falan kırdırma gerçi datayı paylaşması için 2 saat dedi arkadaş 3 gün sonra kendim o bozuk clienti onarıp yaptım içinden çıkarıdm zorla:D ama neyse dediğim gibi emeğine sağlık eminiz bir sonraki versiyonda çokdaha iyileri çıkar ben bir kaç düzenleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum arkadaşın müsadesi olursa ayrıca yeni öğretim yılında kardeşimize başarılar dilerim.

Son düzenleme:

Dostum cws savaşını aç bir clan kazansın clan başkanı ile oyuna giriyorum clanın simgesi değişmş çıkıyorum ertesi gün giriyorum başka bir simge yine değişmiş ilk defa böyle bir hata gördüm :d
santa savaşına orc ların tarafında giriş yağpmış human tarafında yok orc tarafında adamlar giriyor her dakika girebiliyor üstelik bir saati yok yani :D
oradaki kardan adamı kesip hem 10 k np hemde 140 milyon exp alıyorlar:D
zor server için komik olmuş emeğe saygı birçok yeri güzel olmuş bifrost girişi zekice ayrıca gemler falan kırdırma gerçi datayı paylaşması için 2 saat dedi arkadaş 3 gün sonra kendim o bozuk clienti onarıp yaptım içinden çıkarıdm zorla:D ama neyse dediğim gibi emeğine sağlık eminiz bir sonraki versiyonda çokdaha iyileri çıkar ben bir kaç düzenleme yapıp paylaşmayı düşünüyorum arkadaşın müsadesi olursa ayrıca yeni öğretim yılında kardeşimize başarılar dilerim.

Ben herşeyi ayarladım zaten kartopu savaşındaki npclerin nplerini sıfırladım... explerinide ayrıca zaten humanlar kalugadan girebiliyor sorun orclardaydı
csw olayını düzeltmeyi biliyorum chaotic generatoru felan ayarladım zaten npcleri kendiminkileri attım evtleride düzenledim bnde suan hiçbir sorun yok xp işletim sisteminde iyi çalışıyor ama windows server 2003te AI Server connect fail hatası alıyorum çözmeye çalışlıyorum şuan

Ben herşeyi ayarladım zaten kartopu savaşındaki npclerin nplerini sıfırladım... explerinide ayrıca zaten humanlar kalugadan girebiliyor sorun orclardaydı
csw olayını düzeltmeyi biliyorum chaotic generatoru felan ayarladım zaten npcleri kendiminkileri attım evtleride düzenledim bnde suan hiçbir sorun yok xp işletim sisteminde iyi çalışıyor ama windows server 2003te AI Server connect fail hatası alıyorum çözmeye çalışlıyorum şuan
ben boş zaman bulamadım ramazan başıma vurdu kafa durdu sendekini haledince paylaşırsan sevinirim :D kuralım oynayalım biraz:D

sql nerden indircem link werebilirmisiniz.. bendeki silindi

Evet arkadaşlar düzenlemeler yapıp paylaşılırsa bizde bol bol dua ederiz sizlere paylaşımlarınızı bekliyoruz ayrıca Öğretim yılında başalarılar dilerim arkadaşa.

yaw sorun warmı :D
birde data falan ne indircez karar werin :D

connected successfully to server ..(255) hatası alıyorum nasıl çözerim Allah rızası için bilen biri söylesin kafayı yicem :(

Geri
Üst Alt