İnanılmaz Paylaşım Beleş Hosttan Oto Patch Tek Tıkla Pwkoxp Edit

Cevap: İnanılmaz Paylaşım Beleş Hosttan Oto Patch Tek Tıkla Pwkoxp Edit

karşı tarafın indirme hızı nasıl olur cokmu yavas hızlımı nasıl ?

bu hostum 1.5milyon üyesi var ve karşı tarafta indirme sınırı yok 100mbit ile indir gene full kullanır ancak boyut sınırlaması var patchlerimizin boyutlarını küçültmemiz gerekicek :-: 3 mb idi sanırım

Güzelmiş denemek lazım.

upupupupupupupupuppp

süper olmus

Son düzenleme:

TŞRKLER güsel paylasım işime yaradı

987897987987987

teşekğürker

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürLer..

Twostars StyLe :) Teşekkürler ..

bro her sey olduda hostu patch e ynLndrmedim bi YardIMCı OLurMusuN.

bence bu çok saçma oto patch te zaten patch atıcakzda şimdi hosttan nasıl cekicek adam
sen launcher editliyorsun ama o launcher adamda yokken nasıl gircek
ki böyle bir sistem anlaşılırsa adam açar launcher ı bakar ha ftp bu id şifre bu
siler atar bu iş tutmaz

patchlenmemiş launcher versen iyi olacaktı

Son düzenleme:

arkadasım sennın ellerınden öpmek lazım ya ne kadar sevaba gırdın ve sana katkıda bulunan herkese yaptım ve oldu içten soyluyorum samımıyetle gercekten yaptım edıtledıgım launcerı ve bu sadece 1 mb userlera dagıtıratak en hızlı oto patch sahıbı oldum tesekkur edıyorum mınnettarım yapamayan arkadaslar olursa toot_fix@hotmail...

bu funpicde süper bi açık var.. index.php yapın ftp ye atın ortadaki reklamlar kalkıor ve sizin index.php nizdeki htmller kullanılıor sadece ..;)

he bazı arkadaşlar ftpyi alır hacklerler demiş alamazlar çünkü ftp hatası vermedikçe sizin funpiciniz belli olmaz çünkü sadece kullanıcı adı şifre giriyorsunuz ipyi vermiyorsunuz ftp hatası verirse ipyi gösterir anlaşılmıştır sanırım çok güzel düşünülmüş bir sistem bence

eline saqlıkk

Bu şekilde autopatch yapmak kimse kusura bakmasın aptallıktan öte birşey değildir.
Nedeni de şu. ECE ile editlediğiniz launcher'i kullanıcılarınıza dağıttığınız zaman Kötü niyetli biri ECE ile ftp kullanıcı adı ve şifresini alarak beleş hosta erişir ve patch dosyanızı kendi patch dosyası ile değiştirebilir. Hatta ve hatta virüslü ve trojanlı bir dosya atarak bütün kullanıcılara zarar verebilir. Paylaşım yapayım derken beddua ve küfür işitirsiniz. Birşeyi paylaşırken güvenlik açığı olur mu olmaz mı kontrol edip daha sonra paylaşın.

Bu şekilde autopatch yapmak kimse kusura bakmasın aptallıktan öte birşey değildir.
Nedeni de şu. ECE ile editlediğiniz launcher'i kullanıcılarınıza dağıttığınız zaman Kötü niyetli biri ECE ile ftp kullanıcı adı ve şifresini alarak beleş hosta erişir ve patch dosyanızı kendi patch dosyası ile değiştirebilir. Hatta ve hatta virüslü ve trojanlı bir dosya atarak bütün kullanıcılara zarar verebilir. Paylaşım yapayım derken beddua ve küfür işitirsiniz. Birşeyi paylaşırken güvenlik açığı olur mu olmaz mı kontrol edip daha sonra paylaşın.

sana katılmıyorum herkes bu konuyu okuyup anlamıyor ayrıca herkeste edıtlemeyı bılmıyor cok gerızaklı var ben imleqend arkadasa bır kez daha cok tesekkur edıyorum kendı serverdma yaptım ve oto pactc cok hızlı sadece emege saygı ve tesekkur

Geri
Üst Alt