INFERNO&HarBYMage

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yorik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yorik

Member
Ocak
43
1
200972003442.jpg

200972016514.jpg

2009721112025.jpg

Oyunu Bazı Sevmedigim kişiler yüzünden bıraktım.Bi kaç kişi Bu kişileri bilio az cok arkadaş olduk bazılarıyla kardeş gibi...bıtbıt benim içinde kolay olmadı serverı bırakmak.burdan bilal kardeşime başarılar diliyorum inş. gönlüne göre olur herşey:^^:

HarBYMaGe

Cevap: INFERNO&HarBYMage

Bırakması Gereken O Değilmi Niye Sen Bırakıyosun Coğu Server Bu Yüzden Bu Düşünceler Yüzünden Kapanıyor Adam Akıllı Oynasanız Millet User Kaybetmese Serverlar Kapanmaz..

İlk SS ye kafam takıldı. Okadar adam kesmişsin 1 np bile gelmemiş :) Belki Önceden Kesmişsindir Onu Bilemem :D

Bazı Seyler Yuzunden Guzel kardeslıkler bozuluyor Sanal alemde En cok guvendıgın adam bıle zmanı gelınce kazıgını atıyor Sanal alemde Nadır dır Saglam dostluklar elbette wardır bı sozum yok ama Bı ortam kurarsın yenı ınsanlarla tanısırsın clanını kurup server zorsa ıtem yapup exp kasarsın fakat oyle bırsey olurkı tıksınırsın ve hıc bırsey gozune gozukmez alt+f4 cekersın ve o clanın bır parcası konumundaysan o clanda artık yok olur o ona kızar o ona kızar ve arkadaslıklar yok olup gıder :(

Geri
Üst Alt