Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[email protected] adamlar db me talib oldular... sonrada db yi çaldılar tam bir terbiyesizlik salaq adamlar önce diyolar dben normal bi db almıyoruz diyolar paylaşıyolar işte adamlar kürt.... emek hırsızı ve siteleri neyse zaten paylaşcaktım...
Cevap: [email protected] ' nun rezilliği adamlar sahtekar ve HIRSIZ!!
Daha databaseyi kurmayı bilmeyen bir insan gelmiş hakkımda karalama yapıyor..Paylaştıysak insanların iyiliği için paylaştık..94.102.14.62-64-66-67-68-71-72-75-73 nolu ipler bizim sunucularımızdır...Şahsıma küfür edip konu açmayla olmuyor bu işler...Edilen küfürün ss sini isteyenlere [email protected] dan yollayabiliriz...Çoluk çocukla uğraşıyoruz ne günlere kaldık
Cevap: [email protected] ' nun rezilliği adamlar sahtekar ve HIRSIZ!!
ha-ha-ha.. ! bilişimko ya bak sen.. Tavsiye etmiyorum, ben küfür etmediğim halde, ys numarasının olmadıgından dolayı ölümanının şikayetiyle konusu silindi, ben de dedim iyi yaptın diye ölümanı ya sonra bilişimko ya yazdım böyle böyle diye.. Ardından bizde sizin vpsnizi sildiririz dedi, 94.102.14.64 ip li vps yi kapadı, şimdi o vps Equal gamer da.. Yazık..