Ini File İnfo Error !! Login Serveri Acarken Böyle bi Hata Alıyorum Care Bulabilecek?

TamBiyPich

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Arkadaslar Yardım ederseniz Sevinirim.
Ini File İnfo Error !! Login Serveri Acarken Böyle bi Hata Alıyorum Care Bulabilecek?
Server VPS serverdır.

Cevap: Ini File İnfo Error !! Login Serveri Acarken Böyle bi Hata Alıyorum Care Bulab

Version.ini'yi düzenleyip dene gine olmazsa vps'deki veya pc'endeki bütün filesleri silip ama hepsini 1tane fazla files olmadan hepsini silip 1tane files indir ondanda kaynaklanıyor olabilir 1'den fazla aynı filesden olunca hata verebiliyor.

Cevap: Ini File İnfo Error !! Login Serveri Acarken Böyle bi Hata Alıyorum Care Bulab

Version.ini'yi düzenleyip dene gine olmazsa vps'deki veya pc'endeki bütün filesleri silip ama hepsini 1tane fazla files olmadan hepsini silip 1tane files indir ondanda kaynaklanıyor olabilir 1'den fazla aynı filesden olunca hata verebiliyor.

ALAKASI YOK KARDEŞ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA !

ARKADAŞIM SEN LOGİN SERVER KLASÖRÜNE GİR ORDA Version.ini varsa Ayarlar.ini AÇ ORAYA KOPYALA KESİNLİKLE OLUCAKTIR !

ALAKASI YOK KARDEŞ BİLİP BİLMEDEN KONUŞMA !

ARKADAŞIM SEN LOGİN SERVER KLASÖRÜNE GİR ORDA Version.ini varsa Ayarlar.ini AÇ ORAYA KOPYALA KESİNLİKLE OLUCAKTIR !
Bilip bilmeden konuşma mı ?. Bak bakayım ilk başta ne demişim version.ini'yi düzenleyip dene olmazsa diyer yolu dene demişim.

ArkadaŞim İnsanlari yanliŞ yollari denetme lÜtfen bİlİyorsan konuŞ bİlmİyorsan konuŞma rezİl olma !

ArkadaŞim İnsanlari yanliŞ yollari denetme lÜtfen bİlİyorsan konuŞ bİlmİyorsan konuŞma rezİl olma !
Nedense bugun hiç gülmemiştim sayende baya güldüm :)

1.'si 1 Server Filesinde 20 Tane Version.ini Ayarlar.ini'ye gerek yok bunu bilmen lazım. Ama yok biz bilmiyoruz sen biliyorsunya kendinden aşırı derecede eminsinki artık gözün başka birşeyi görmez olmuş.

2.'si Başta dediğim gibi Server Files'lerinde sadece 1tane version.ini ve sorunsuz olması yeterlidir. Milleti yanlış yönlendiren sensin.

Sorun cözüldü Login server Baska bi İni.yi Görüyormus Login.ini görmüyormus Yaptım Sagolun.

Geri
Üst Alt