MYKO İnternationalko.NET | V.1299 MYKO | Yeni Sunucu 'KHAOS' | Yeni Anticheat Sistemi İle Çok Yakında..

serverimize herkesi bekleriz , international knight online!bu server efsane olacak herkesi bekleriz , international knight online!

bu serverda oynanmaz adam arkadaşlarını savunuyor arkadaşları hile ile kastı hepsini korudu şimdi hepsi job degiştirdi rahat rahat full eşyala pk yapıyorlar ve göz göre göre bir dünyada adama izin veriyor hile kullandığı halde bildiği halde banlamıyor hile ile item kasıp sonradan düz oynayan adamlar dolu başlamayın boşuna emeğiniz boşa gitmesin herkes hile diye bende açtım en sonunda uyardı kapattım kapalı olduğu halde banladı ben görüyorum falan diyor gm de bir şey gördüğü yok 15 yaşında gm var oyunda ona göre başlayın.

cz kasılıyor sadece hileden kasamıyorsunuz heryerde kasılan heryerde ya sizin ırktakiler hile slotu kapamış ya karşı hırk baskın atıyor hile bu kadar serverde hile yok diyorsunuz reklam yapıyorsunuz herkes hile gerçekten o yazdığınızı kaldırın 10 oyuncudan 9 u hile asıl hilesiz oyuncu yok yazsaydınız daha iyiydi ------------------- çok kötü önermiyorum

Beyler adaletli bir gm var hile kullanımı yok denecek kadar az ve mükemmel eventlerle harika bir keyif tavsiyem hayla geç değil harika bir zorluk ve güzel oynanıcak bir server çok kişi var serverde çok harika

Son düzenleme:
Server hile dolu beyler gm aktif ama şikayetleri hiç önemsemiyor geciştiriyor kimse ban yemiyor hile hakim adaletsiz server ----:mad:

Gmlerle konuşunca ve oynadıkça serverden soğursunuz şuan forumda bile servera flood atanlar var iyi sözler söyleyenler bence çok saçma herkes hile sever adaletsiz ortamlarda bulunmayı sever olmuş garip Tavsiyem şu ki boşuna emek harcamayın burada

Geri
Üst Alt