UDID KAYITLARINA SON HIZ DEVAM EDİYORUM, UDID KAYDINIZ 1 DAKİKA İÇERİSİNDE YAPILIR VE iOS 7 KURABİLİRSİNİZ...
Cihazınızı iTunes'a bağladıktan sonra seri numarası kısmına tıklayıp orda çıkan 40 haneli UDID numarasını göndermeniz yeterli.
Arkadaşlar UDID kaydınızı yaptıktan sonra telefonunuza uygun iOS7 beta1 dosyasını internetten indiriyorsunuz(çok kolay bulabilirsiniz) daha sonra iTunes üzerinden shift+update veya shift+restore ile yüklüyorsunuz, işlem bu kadar basit
Apple'ın yayınladığı resmi iOS7 tanıtım videosu...
[YT]Apple Introducing iOS 7 - Official Video - YouTube[/YT]
Hemen satınalmak için
Udid Kaydı İOS 7 iPhone iPad iPod Touch Anında Yapılır 10 TL Sanalpazar.com'da 8795184
Cihazınızı iTunes'a bağladıktan sonra seri numarası kısmına tıklayıp orda çıkan 40 haneli UDID numarasını göndermeniz yeterli.
Arkadaşlar UDID kaydınızı yaptıktan sonra telefonunuza uygun iOS7 beta1 dosyasını internetten indiriyorsunuz(çok kolay bulabilirsiniz) daha sonra iTunes üzerinden shift+update veya shift+restore ile yüklüyorsunuz, işlem bu kadar basit
Apple'ın yayınladığı resmi iOS7 tanıtım videosu...
[YT]Apple Introducing iOS 7 - Official Video - YouTube[/YT]
Hemen satınalmak için
Udid Kaydı İOS 7 iPhone iPad iPod Touch Anında Yapılır 10 TL Sanalpazar.com'da 8795184
2.000.000 TL ⚔️ Ödüllü MYKOv2 GENESIS | 24 Nisan 2026 ⚔️ Resmi Açılış Başlıyor!