istanbul k2 network ofisinden resimler

Konu Yazar

tegmen2828

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ara
802
5
istanbulun neresindeler acaba, gidip 2 hoşgeldin kokteyl'i verirdik kankalarımıza'da burası türkiye bir insanın digerine ısmarladıgı tek kokteyl molotof Kokteyl olurdu :D saldırı yapardık biraz :D bide ss lerde reklam war ama sorun çıkarcanı zannetmiyorum uskonun sitesi gibi bişiydi galiba bu yanlış hatırlamıyosam pwp sitesi degil :)
photo4823ax.jpg

photo4888ds.jpg

photo4840er.jpg

photo4855ju.jpg

mattnorton.jpg

k2jp3jb2id7.jpg

Cevap: istanbul k2 network ofisinden resimler

Ofis değil yahu 3-4 sene önceki türkiyede oyunun tanıtımı için yapılan toplantılar onlar

o karılar ne la ole :D

manitaların sarıosın olanının şaftı kaymıs kayış atmış La onun :D
adamın sagındakı Taş gibi :D
du 1 daha bakem :O
harbidende TAş :D

O KarıLar GmLer Canım Benim Adamın Sağında Duran İlk Kadın Gm Aleenia Olması Lazım Bir Forumda Görmüstüm Resmini :)

O Karılar Bende Olsa SAbah Akşam Yataktan Çıkmam

1TurK yazmışsın ama 1turk yani can o kadar ileri yaşta biri değil ki . Lise çağında toy bir delikanlı.

Milli Bakire Şebnem Schefer Değilmi o ? :D

Al Bide Bu Fotoya BAK :D

o Resimdekide Şebnem GameTurk Adlı Şirketle Reklam Anlaşması Olduğu İçin Orada .

67125823.jpg

Bu Resmi Bulduğum Forumda Bir Yorum :D
kilodun oluyum yavruuum osur osur yırt beni
biggrin.gif
biggrin.gif
Ama İşte Gerçek Aleenia Yüzde 90 İhtimalle Buradaki .
86566063.jpg

Son düzenleme:

Son Resimdeki Kadınlar Süper :eek:

Aleenia Gel Beni Banla xD

MIllet Pre alr Adamlar Alem Yapar:D

Tanıdım için Türkiye yede düzenledikleri seminerinden fotolar bunlar. istanbulda olsalar yaşatmazlar 2 günde gebertirler ban yiyen charlar sahipleri :)

İstanbul'da Yapılan K2Network Seminerinden Bir Görüntüdür . Seminer Anında Joshua İle K2'nin Gelecegi ve Koxp Hakkında Bazı Sorular Sorulmustur. Ayrıca Bu Seminerde Koxpları Yapan'ın Bir Çinli Oldugu ve Çin Hükümetinin Bu Kişiye K2'nin Dokunmasına İzin Vermedigin İzin Cıktıgı Anda Bu Kişi Hakkında Gereken Tüm Cezai İşlemlerin Yapılacagı Belirtilmiştir.

Seminer'de Resimde Gördügünüz Türk Arkadas Yani KnightOnline.NET Yönetimi Bizzat Oradaydı Bu Resimlerde Onlara Aittir.

Geri
Üst Alt