İşte Bu Türk'tür....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MrZapp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

MrZapp

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
212
3
Yoğun İstek Üzerine Konu Kapatılmıştır!

Son düzenleme:
Cevap: İşte Bu Türk'tür....

Ewet kanka aynsısı yaptım daha dün ocaba tüp gaz kaçırıomu die kibrit çaktım :D

Çayıda aynı çiorum

Ve çatalın yanıyla kesiorum her şeyi :D

Günlük Hayattaki Yaptığımız işler bunlar...:)

ßöyLe ßir PayLaşımda ßuLunman ßence Cok Üzücü Kardeşim İnsan Kendi Ulusuyla Övünmesi Gerekir ßöyle Basit Şeyleri Ortaya Cıkartıorsunuz Bende Sana Bişi SöyLeyem...

Plajda Kıyafetsiz Gezen Türk Gördünmü Bi Bodruma Git İstersen Gör(Ünlü Ve Zengin Züppeleri Hariç)...

Asil & Namuslu Bir ulusuz Böyle Sey Paylasarak Bizi Birbirimize Düşürmek İstiolar Seni Suclamıorum Bunu Sende aLıntı Yaptın Belli Bunu İlk Yayınlayana Laflarım...

Düşünce Özgürlüğü Var İsteyen İstediğini Savunur....

ßöyLe ßir PayLaşımda ßuLunman ßence Cok Üzücü Kardeşim İnsan Kendi Ulusuyla Övünmesi Gerekir ßöyle Basit Şeyleri Ortaya Cıkartıorsunuz Bende Sana Bişi SöyLeyem...

Plajda Kıyafetsiz Gezen Türk Gördünmü Bi Bodruma Git İstersen Gör(Ünlü Ve Zengin Züppeleri Hariç)...

Asil & Namuslu Bir ulusuz Böyle Sey Paylasarak Bizi Birbirimize Düşürmek İstiolar Seni Suclamıorum Bunu Sende aLıntı Yaptın Belli Bunu İlk Yayınlayana Laflarım...

Ulusumuzu Aşağlıyamıyorki Sadece Özelliklerimizi Saymış Ve Hangisi Yalan deqiLki Hepsi Doqru :)

Yemekte Eti Bıçakla Değil, Çatalın Yanıyla Kesmeye Çalışan Bir Kişi Görürseniz Gözlerinden Öpün. O Bir Türk´tür.

hep yaparım :)

Katılıyorum,
Postunu Editle düzgün şeyler yaz..

Şunuda Hatırlatayım;

Kendi Ülkesinden kaçan bir Grup'u Kendi ülkesi değil türkiye kurtarmıştı..
Tamam katılıyorum Bazı değişikliklerimiz var ama Hiç birşey bilmiyorsan öğren biraz Haberlere bak..

Hangi Yabancı Bir Kız +16 olunca bakire ?
bilmediğin şeyler var tamammı abisi. ;)

Son düzenleme:

Yapmayın ßöyLe ArkadasLar Forumumuzda Yaßancı uLusLardan ArkadasLarımız Var ßizi YanLıs TanıyacakLar...

Arkadaşlar Konu Alıntı Çok Büyüttünüz İsterseniz Konuyu Sileyim?

Geri
Üst Alt