İşte Gene Broklyn Ve Yeni İNFERNO

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan broklyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: İşte Gene Broklyn Ve Yeni İNFERNO

o party i kacırmıştım Suan bıraktım server ı at clandan __MAGE__ :)

Bilal bana video cekcem dediğinde hiç çekme çünkü çocukça yazılar yazıyorsun demiştim hatırladın mı ? Dediğim yine doğru çıktı acayip saçma yazılar yazmışsın gogo durmak yok biz asla durmayız biri bizi durdunsun vs...

Daha uzun ve mageye yakışır bir müzik yapsaydın güsel olabilirdi.Oynayış güsel video kötü.

Puan veremicem. :pff:

Bilal bana video cekcem dediğinde hiç çekme çünkü çocukça yazılar yazıyorsun demiştim hatırladın mı ? Dediğim yine doğru çıktı acayip saçma yazılar yazmışsın gogo durmak yok biz asla durmayız biri bizi durdunsun vs...

Daha uzun ve mageye yakışır bir müzik yapsaydın güsel olabilirdi.Oynayış güsel video kötü.

Puan veremicem. :pff:

İlk defa haklısın h2ö

çoluk cocuk işte mage oynamayı sanırsam burda ögrenilmiş tank kitlenmeden girilmez
ama tabi sizin tank dayanıksız ise hurra diye girersiniz karmaşada atarsınız nowanızı madem video çekecektin herşey kuralına göre olmalı :(
begnemedım

çoluk cocuk işte mage oynamayı sanırsam burda ögrenilmiş tank kitlenmeden girilmez
ama tabi sizin tank dayanıksız ise hurra diye girersiniz karmaşada atarsınız nowanızı madem video çekecektin herşey kuralına göre olmalı :(
begnemedım

Herkezin Baska Taktikleri Vardır;)

bilal çoluk cocuk olabılır ama iyi bir player ;)

1.si kimin ne oldugu sizi ilgilendirmez varsa fotonuz sizinde koyun yoksa yolunuzu kendiniz bulun
Abzürt herifler hö
Söyle bi beynin kac para? bence etmez 5 para
Bu arada SS güzelmis
ShyDjzuzuM And V

Geri
Üst Alt