[İstek] Basit php ko panel verebilecek yada yapabilecek ?

Konu Yazar

_üηνєя_

New Member
Kalemi Kırıldı!
Nis
117
2
Arkadaşlar başlıkda'da bahsettigim gibi çok basit mesela sadece user ve clan sıralamasını gösterecek bi panel arıyorum. başka özellik olmamalı. yapabilecek veya elinde olan arkadaşlar verebilirse çok teşekkür ederim. Asp. net biliyorum fakat php olmasını istiyorum. Şimdiden bu işin ustası olan arkadaşlarıma teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum.

Cevap: [İstek] Basit php ko panel verebilecek yada yapabilecek ?

tenkokolik @ tecnonetcafe.com ekle yardımcı olayım boşlukları silip ekle post yetmiyor boyle ekledim :D

e-mail yanlış yazmışım dostum cok cok özür diliyorum teknokolik @ teknonetcafe.com aradakı boşlukları silemeyi unutma cok cok özür diliyorum kusura bakma

Web Dosyaları paylaşımı bölümü bahsettiğiniz qibi bi ton panel dolu biraz araştırırsanız bulabilirsiniz

Necro kardeşim aradım fakat çok fazla özellik var ve vps mage server olacagı için hiç kasmamasını istiyorum kopanelin sadece user rank clan rank hem açık yönünden hemde kasmaması sebebiyle istedim burdan. Aradım fakat istegime göre bişey bulamadım bu işi iyi bilen arkadaşlar yardımcı olur diye yazmıştım. Yanlışım olduysa affola.

Geri
Üst Alt