MYKO JACKKO.NET 19 TEMMUZ 21:30DA YENİDEN ŞANSINI DENİYOR ( OSEIS ) HERŞEY DUZELDI!

Konu Yazar

jackko.net

Member
Tem
219
2

Korumamız güvenlik açısından SOACS

OTO KAYIT YOKTUR PANELDEN KAYIT OLACAKSINIZ

19 TEMMUZ 21:30DA SERVER START

Oseis serverimize katılacak oyuncularımız lütfen başka oyunda girdiği ID ve PW u kullanmasınlar. Aksi taktirde hacklenebilirsiniz. Unutmayın karakterinizin sorumlusu sizsiniz!

BİLİNMESİ GEREKEN
Bildiğiniz üzere MYKO server dedinizmi aklınıza zorluk ve eski knight online zamanları geliyor. Orjinal MYKO'dur , Ancak Colony Zone'a expler ve diğer oyun item eşyaları yoğunlaştırılmıştır +30 Lv üstü karakterlerin Colony Zoneda Eşyalarını ve Explerini kasması önerilir aksi taktirde oyunda geride kalabilirsiniz.

nbcm5.gif

IP
= JACKKO.NET

WEBSITE= JACKKO.NET

FORUM= NTTGAME.COM.TR

Forumu ziyaret ediniz oradan PUS BANKA ve Gereken bilgileri öğrenebilirsiniz.
lYnYYr.png

FACEBOOK Sayfamız

Skype Adresi: JACKKO.NET

Kalabalık kalıcı bir oyun platformu herkez burada sizde yerinizi alın item şuanda kimsede neredeyse yok geç kalmadınız ve masterlar açık değil

MEGA DOWNLOAD
https://mega.co.nz/#!BdgwFazJ!QSvoPaEZXimUP1Y9MDVRkge5SC6nRxwbBymcbR4hpaw

MEDİA FİRE

http://www.mediafire.com/download/5q2cb6mlm93lduz/jackko.rar

+1,2,3 ( %100 )
+4 ( %70 ) ( Trina %100 )
+5 ( %35 ) ( Trina %55 )
+6 ( %20 ) ( Trina %35 )
+7 ( 2. hafta aktif olacaktır. )
+8 , 9 , 10 ( kapalı )

Border Defense War
12:00 , 18:00 , 21:00 , 23:00

Lunar War
Cuma , Cumartesi 21:00

Cast Siege War
3. Hafta her pazar

8VS8 CLAN VS
2. Hafta perşembe

ELMORAD

LUFERSON

IRK SEÇME YERİ

ID PW

OYUNA GİRİŞ

LAUNCHER

ÖĞRENMEK İSTEDİĞİNİZ KLASİK YARATIK
DROPLARI
LAMIA & LAMIROS

İron crosbow
Full Plate Armor Ailesi
Cleaver
Bardish
Totamic Clup

Harpy & Raven Harpy

Harpy: Cleaver
Raven Harpy: Mirage Dagger

Troll & Troll Warrior

Troll: Bill
Troll Warrior: Glave
Blood Seeker

KARIŞIK BUS

Lycaon & Dark Eyes & Dire Wolf & Loup Group

+8 Low class ( Ezik ) itemler

• Stone Golem & Giant Golem & Dark Stone
Stone Golem: İron bow , Chitin karışık , Full plate armor
Giant Golem: İron bow , Chitin karışık , Full plate armor
Dark stone: İron bow , Chitin karışık % farkı

MASTER İÇİN GEREKLİ İTEMLER BİLMEYENLER İÇİN
PRIEST

- Holy Water of temple, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire ve 10,000,000 coins
ASAS

Tail of Shaula, Tail of Lesath, 10 Blood of Glyptodont, Fang of Bakirra, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude sapphire

MAGE

Kekuri Ring, 50 Gavolt Wings, Cursed Bone, Feather of Harpy Queen, 10 Blood of Glyptodont, 10 Crystal, 10 Opal ve 10 Crude Sapphire

WARRİOR

Lobo Pendant, Lupus Pendant, Lycaon Pendant, 10 Crystal, 10 Opal, 10 Crude Sapphire alıyor ve Warrior Master

Son düzenleme:
internationalko'ya myko diye girdik homeko serverdan farksız çıktı gerek level gerek item gerek upgrade oranı olarak, bu akşam burada şansımı denicem

herkese başarılar

ABİ SU POTLARI DUZELTIN NE DİYE BİTİYOLAR ALALIM BITMESIN EZIK 480 LIK POTLAR OBUR BUYUKLER BITSIN AMA 480 LIKLER KALSIN BİDE POTLAMI UGRASTIRCAKSINIZ Bİ DUZELTİNDE KEYIF ALALIM OYUNDAN

Eliuz ™ Olarak Tekrar Yanınızdayız.Başarılar Dileriz.

Pm Atıp Artislik Yapmak Değildir Playerlik Darda Göstermektir Kendini :)

Bize Meydan Okuyan Bütüm Mage Teamlar Ts Adresimizide Veriyorum Buyrun JACKKO.NET'TE Darda Bekliyoruz Sizleri

Ts:ts3.argentgamers.net:6767

Arkadaşlar açık açık konuşacağım. Bizi bilen bilir. Hiç bir serverla bağlantımız yok. Bu servera girdik ilk açıldığında oynadık vs. Bir sürü sorun vardı ve hepsini bizzat admine ben ilettim. Fakat admin o kadar yükseklerden uçuyor o kadar kendini beğenmiş biri ki herşeyin en iyisini ben bilirim havasında. Myko yapmaya çalışmış ama myko ile alakası bile yok. Sorunlara gram yardımcı olunmuyor. Ki gerçekten bir çok myko serverda oynamış bir clan olarak admine yardımcı olmak istedik fakat o bizi elinin tersiyle itmeyi tercih etti. Vesselam boşuna emekleriniz heba etmeyin. Bizim tercihimiz aynı saatlerde açılacak olan başka yabancı userıda olan bir server. Sağlıcakla kalın... Chivalry ---> ZuZu

3 arakdaş bizde bu servere geleceğiz aynı saate açılan yabancı userlerınde oldugu servere geçecez diyen arkadaşlar dün o serveride gorduk db sı bom bok hıc yokdan burda myko oynadıgımızı anlıyoruz bide 360 480 sınırsız olursa tanından yenmez

Kardeşim Bu Serverda 1500 APsi Olan Warrıor Adam Paper Mageye 300 DMG Atarmı ya ? Cok Sacmalık Mage Staffla 500 Dmgden Aşşa Vurmuyor Birde Neymiş Warrıorlar kral Heroymuş Kardeşim Magede Def Kaç en fazla magede 400 def var biraz mantıklı bişey yap sacmalık sacmalık Server CACIK OKADAR OYNADIK EMEKLER BOŞA GİTTİ SİZ SİZ OLUN LÜTFEN YORUMLARI OKUYUN OYLE BASLAYINNNNNNNN

tLgMert : Warrior 300 AC'Li bir mageye 1700 vurması normal yani öylemi :) siz bunu ne sanıyorsunuz myko ne bilmeden yorum yapmayın ben raptorlu warirordan 1k yiyorum 300 ac li.. o yuzden sizler item yapmadan 300 vurmaya daima devam edeceksiniz

Eliuz_HypNoGaJia.

Arkadaşlar açık açık konuşacağım. Bizi bilen bilir. Hiç bir serverla bağlantımız yok. Bu servera girdik ilk açıldığında oynadık vs. Bir sürü sorun vardı ve hepsini bizzat admine ben ilettim. Fakat admin o kadar yükseklerden uçuyor o kadar kendini beğenmiş biri ki herşeyin en iyisini ben bilirim havasında. Myko yapmaya çalışmış ama myko ile alakası bile yok. Sorunlara gram yardımcı olunmuyor. Ki gerçekten bir çok myko serverda oynamış bir clan olarak admine yardımcı olmak istedik fakat o bizi elinin tersiyle itmeyi tercih etti. Vesselam boşuna emekleriniz heba etmeyin. Bizim tercihimiz aynı saatlerde açılacak olan başka yabancı userıda olan bir server. Sağlıcakla kalın... Chivalry ---> ZuZu
Biz her servera saygı duyarız herkeze başarılar dileriz yalnız bu sayfaya gelipte başka serverları savunup birşeyleri başaramıyıp buradan prim yapma derdindesiniz sizler topluluk olarak cahil kalmıssınız aslında cevap vermiyecektim ama aklınızda bulunsun çok geri kalmıssınız insanlıktan.

Biz her servera saygı duyarız herkeze başarılar dileriz yalnız bu sayfaya gelipte başka serverları savunup birşeyleri başaramıyıp buradan prim yapma derdindesiniz sizler topluluk olarak cahil kalmıssınız aslında cevap vermiyecektim ama aklınızda bulunsun çok geri kalmıssınız insanlıktan.

Kardeş ne kadar saçma bir cevab vermişsin öle sen :S bende aynen katılıyorum zuzu arkadaşın dediklerine , adam sana eleştride bulunuyor bunun adı ne zaman topluluk olarak cahil kalmışsınız oldu onu merak ediyorum. Her servera laf olsun diye saygı duyuyoruz diyeceğine bence samimi olarak her fikre ve düşünceye saygı göstermeyi öğrenmelisin ve asıl bunu öğrenmeyen topluluklar cahil kalmıştır.

Geri
Üst Alt