JeDİ Ardream Extreme DB

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: JeDİ Ardream Extreme DB

Şuan exp gitmemesi ve isim gecme sorunu çözüldü skill point sorunu zaten yokmus ama ardreamde town cekince baska yerlere atıyor onuda cözersek tmmdr

Teşekkürler paylaşım için süper db + rep :D

Jedi sen süpersin dostumm ellerine saglık kardesim paylasımın bölesi bir tek sende war işte sorunsuz db cok saoll. !

Ya db i i başka yere uplarmısın acil RAPİD SHARe den indiremiprum vps sunucudan yaa :S

Son düzenleme:

bi sorum olcak nu ardream gate pachi indirmior bi zahmet tekrar uplarmısın ? upload cc ye falan ?

bılmıom o google falan yazmıs basıorum sıte yonlendırıor dıo ındırme lınkıne basıorum aynı yere gerı gelıor ındıremedım zonesi indirdim dierini indiremedim
http://direncan720.googlepages.com/ardreamgate.rar
bide colony zone ardream gıbı oldu gatede ardreama basıorum gıtmıor colony zone mı ısınlanıcaz ? :S bide +9 warrıour chıtın verıor dırek elmoradda onu kaldırabılırmıyız ?

Son düzenleme:

bılmıom o google falan yazmıs basıorum sıte yonlendırıor dıo ındırme lınkıne basıorum aynı yere gerı gelıor ındıremedım zonesi indirdim dierini indiremedim
http://direncan720.googlepages.com/ardreamgate.rar
bide colony zone ardream gıbı oldu gatede ardreama basıorum gıtmıor colony zone mı ısınlanıcaz ? :S bide +9 warrıour chıtın verıor dırek elmoradda onu kaldırabılırmıyız ?

zones.tbl ve mapleri indirmezsen o sorunla karsılasabilirsin :) +9 Chitin veren npcyi kaldırabilirim

upluyorum bekle

tesekkurler maplari indirdim zonesi de indirdim

bi sorum daha var oyundan cıkıp gırdım aynı ıd le gırmıor ınvalıd password dıor ?

Son düzenleme:

ya jedi girişde herkes banlanmıs gösterior kimse oyuna giremior neden böle oldu yaaaaaaaaaaaa :SS

Ai serwer connect fail werior simdide of offfff serwer fileselrdide deiştiridm :S

Son düzenleme:

hayatımda gördüğüm en iyi db diyebilinir basarılar kardeşim

senin dbyi kullanıyorum çok saol paylaşım için

Load_User_Datadan kaynaklanıyordur :) Banlanmaları düpe yaptıkları içindir :)

Ama hamachide denendi arkadasım böyle bir sorun yok çıkıp girdiklerinde banlanmaları gibi

Geri
Üst Alt