JeDi K_NPCPOS Yardımcısı v1

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: JeDi K_NPCPOS Yardımcısı v1

bu kolay zoru başarmak istiyordum ben:p
yani neye göre x,y x,y y,x x,y yazıyor anlatabildim umarım ;)

Jedi Hepsi Cok Güzelde Bazı Degerleri Otomatik Girse cok daha süper olacak onuda yaparsan cok güzel olur ricam olucak aynı zamanda: Default olarak yani otomatikmen

Local Secili olsun kn_online yazsın bize sadece tamama basmak kalsın
birde npcposdaki bazi degerleri otomatik girerse
ActType=100
RegenType=0
DungeonFamily=0
SpecialType=0
Trapnumber=0
DotCnt=0
ByDirection=0
Path=0
RegTime=30
NumNpc=1
Geri Kalanlarıda Sıfır girerse otomatik daha iyi olur. Cevabını bekliyorum. Teşşekürler .)

Şöyle birşey yapabilirdin

2 Bölüm ;
Kordinat Z
Kordinat X

Zaten LimitMinx, LimitMaxX, Leftx lere x kordinat yazıldığında o kordinata ekleniyor Z de aynı şekilde.. Çok büyük kolaylık olurdu :)

Paylaşımın için teşekkürler..

2 Bölüm ;
Kordinat Z
Kordinat X

Zaten LimitMinx, LimitMaxX, Leftx lere x kordinat yazıldığında o kordinata ekleniyor Z de aynı şekilde.. Çok büyük kolaylık olurdu :)

v2 ye kaldı artık.Eksik Gördugunuz şeyler olursa yazın v2 de koyarız.Ayrıca K_NPC editor de gelicek yakında.

2 Bölüm ;
Kordinat Z
Kordinat X

Öyle düşündüm ama illa herkes npcyi X,Y 'ye direk eklemeyebilir. LimitMaxX 'ini değiştirmek isteyebilir zaten diğer türlü "Eşitlemeyi Çalıştır" 'a bas sonra LeftX'e X , TopZ'ye Y kordinatlarını gir diğerleri ona göre ayarlanır. Ama daha güzel bir arayüz v2de yaparım

v2 yapmaya başladım istediğiniz gibi olucak

Bana hangi değerlerin standart olmasını söyleyin "Path = 0" gibi yazarsanız sırayla hepsini ayarlıcam

Teşekkürler Güzel Paylaşım Emeğine yüreğine eline Sağlık

LimitMax lar mob un ne kadar uzağa gidebileceğini mi anlatır ?

Öyle düşündüm ama illa herkes npcyi X,Y 'ye direk eklemeyebilir. LimitMaxX 'ini değiştirmek isteyebilir zaten diğer türlü "Eşitlemeyi Çalıştır" 'a bas sonra LeftX'e X , TopZ'ye Y kordinatlarını gir diğerleri ona göre ayarlanır. Ama daha güzel bir arayüz v2de yaparım

Orası içinde path editlemek gerekiyor ^^

Geri
Üst Alt