JoboFixeD Kişisel sayfam

Konu Yazar

DaxforeveR

New Member
Kalemi Kırıldı!
Ağu
104
0
Killa Hakan'ın Biyografisi

KILLA HAKAN müzikal kariyerine Islamic Force ile Almanya'da başladı. Boe B'nin trajik ölümünün ardından kariyerine solo olarak devam eden KILLA HAKAN, 2002 yılında ilk solo albümü "ÇAKALLAR"ı piyasaya çıkardı. 2004 yılında Fuat ile birlikte hazırladığı "RAPÜSTAD" albümünü yayınladı.

KILLA HAKAN'ın bir süre önce Almanya'da YPSILON RECORDS etiketi ile yayınlanan ikinci solo albümü "SEMT SEMT SOKAK" Türkiye'de de merakla bekleniyordu ve albüm için YPSILON RECORDS ve HAMMER MÜZİK arasında bir lisans anlaşması imzalandı ve albüm 1 Eylül 2005 Tarihinde Türkiyede Yayınlandı.

Killa Hakan´ın ikinci Albümü olan "SEMT SEMT SOKAK", kendi merkezinden yola çıkarak etkilendiği konularI içeriyor, Lirik cambazı ve ustalığı ile konuları derinlemesine irdeleyen KILLA HAKAN, Hip Hop´u 100% yaşayıp tüm konuları Hip Hop perspektifinden anlatmaktadır.

Albümün çıkışına kadar olan sürede KILLA HAKAN Türkiye'de tanıtım konserlerine devam etti. CEZA ile birlikte SOLAR BEACH'te gerçekleşen SPEEDFEST ve PARK ORMAN'da gerçekleşen ROCKIN FREEDOM'da ve KIBRIS LION'S GARDEN konserlerinde sahne alan KILLA HAKAN, ROCK N COKE'da özel konuk olarak sahneye çıktı. KILLA'nın yeni albümünün çıkış parçası "UFAK UFAK" için çekilen klip müzik kanallarında gösterime girdi.

Killa Hakan Röportaj

r : Merhaba Killa Hakan Bize Kendinizden Bahsedermisiniz?

Killa Hakan : adim hakan 73 berlin dogumluyum sanatci adim killa hakan

r : Kruzberk City Albümü'nden Biraz Bahsedermisinzi? (Featler, Beatler, Dağıtım, Satış, vs)

Killa Hakan : istedigim dilimizi tanitmak en iyi sekilde ustaca sunmakdi yani illeri dogru bi calisma olsun istedim türk rapini avrupada ne yere getirdigimizi ne basarili calismalar yapdigimizi duyurmak istedim bekir karaoglan ve aksit ugurlu esliginde

r : Türkçe Rap'in ilklerinde Boe-B ile Nasıl Tanıstınız? Rap Yapmaya Nasıl Karar Verdiniz?

Killa Hakan : boe-b hersey onun damaridir erken ayrildi aramizdan ama kalbimde her calismamda her satirimda her nefesimde yeri var boe-b beni rape kavusturdu boe-b ydi ilk benim icin hersey boe-b beni bulan cikaran rapci yapan boe-b seni hic unutmayacagim r.i.p ruhuna fatiha sonsuz sevgilerim ve saygilarimla

r : Birazda Günlük Yaşgazoz Dönelim! Killa Hakan Rap Dışında Ne Yapar (Okuyomusunuz Yoksa Çalışıyomusunuz?)

Killa Hakan : ben hemi okuyorum hemi calisiyorum

r : Ceza Gekko Fuat Gibi isimlerle çalışmalarınız oldu Nasıl oldu bu çalışmalar?

Killa Hakan : cezayla tam olarak bi kac sene oldu samimi olali semt semt sokak cikacagi zamandi ondan önce de görüstük ama tam olarak samimi degildik simdi tam tanistik birbirimizi iyi biliriz taniriz.fuat i berlinden bilirim tanirim rapüstad albümüne davet ettim ve rapüstadi yapmistik benim eski calsidigim studyoda vielklang
gekko ya elimden geldigi kadar yardimci oluyorum her albümümde cagirdim hep rapin arkasinda durdum böylelikle gekko icin de hep yol acikdi en azindan rapini tanita bilme imkani gibi yada videoclipparcasinda gekkoyu istemem konzerlere götürebilmem sanirim birazda olsa gekkonun yükünü hafiflettirip gelecege dogru yollarini acmistir az cok gekko simdiye kadar yanimda dayanan tak kisi

r : Yeni Albüm Klip Yada Projeleriniz Nelerdir?

Killa Hakan : yeni klip ler geliyo massaka yla cekiyorum simdi bitane ve daha cok projeler geliyo süpriz diyelim

r : Bildiğimiz Gibi YER6 Diye Tabir Ettiğimiz Underground'da Baya Bir Rapper Var. Öncelikle Beğendiğiniz Isimler Varmı?

Killa Hakan : var tabiki yeraltinda ama isim vermek istemiyorum cünkü birini unuturum belki ve öylede olmasini istemem kolay degil güzel rap yazip okumak ama cok saglam olanlar var.

r : Peki Onlara Tavsiyede Bulunurmusuz? Neler Yapmaları Lazım Biraz Overground'dan Bahsedermisiniz?

Killa Hakan : overgrond tamam güzel ben nekadar da overgrond görülüyosam görüliyim ama ben daha hala getto sartlari altinda yasiyorum unutmamali türk rapini avrupda senelerden beri kosturuyoruz kolay degil bi basari elde edebildiysem muzikimile o yere gelmisimdir yani güzel rap yazip güzel okumak iyi ama teknik sound tecrübe tarz bunlarin hepsi cok önemli zamanla olur ama bi ustanin yaninda daha cabuk olur ögrenirsin

r : Son Olarak Hayranlarınıza Bir Mesajınız Varmı??

Killa Hakan : tüm beni dinleyen cd lerimi alan ve destek olanlara kucak dolusu sevgiler güzel olan ne varsa saygi duymali sizlere en güzel rapleri sunmaya devam edecegim ve killa sevenleri yakinda yeni albümünü bekleyin sevgiler mutluluk huzur saglik sizlerin olsun 16sinda izmirde konzerdeyim ve 23ünde istanbulda beklerim

Killa Hakan'ın bir resmi

ads305zth8.png

Albümlerindeki şarkıları​

Semt semt sokaklar :​

1- Intro
2- Ufak Ufak
3- Hipnotize Ol [ feat Fuat, Gekko ]
4- Semt Semt Sokak
5- Who Got The MasterPlan [ feat Grand Agent ]
6- Hepimiz Birimiz [ feat Fuat ]
7- Içinde Hisset
8- Sakin Yanasir Ustalar [ feat Michael Mic ]
9-Iyce Dinle [ feat Bazooka Joe Gotti ]
10- Habermi Bekliyorsun [ feat Nelly ]
11- Kaldirimin Üstunde [ feat Ayaz Kapli ]
12- Getto Hip Hop [ feat Cün8, Volkan ]
13-Outro [ feat Muroh ]

Kreuzberg City :​

01-Killa Hakan-Bir Ara Bir Daha Sor
02-Killa Hakan-Gelirim Nazara (Feat. Ayaz Kaplı)
03-Killa Hakan-Arka Sokaklar (Feat. Kool Savas Ceza And Bintia)
04-Killa Hakan-Hersey Yolundadir (Feat.Ayaz Kaplı And Eko fresh)
05-Killa Hakan-Ap Game (Feat.Ceza And Gekko)
06-Killa Hakan-Uzaktamısın yakindami (feat.Tone)
07-Killa Hakan-Gelde Gör (feat._gekko)
08-Killa Hakan-und ihr Wisst (feat.Samy deluxe and manuellsen)
09-Killa Hakan-Habibi (feat. ayaz kapli)
10-Killa Hakan-Ritim Ritim (feat. gekko)
11-Killa Hakan-Kadikoey kreuzberg (feat. Ceza eko Fresh Summer Cem And Emre)
12-Killa Hakan-Kein bullshit_(feat. olli banjo)
13-Killa Hakan-Keine gs (feat. jonesmann)
14-Killa Hakan-icimde Killa var (feat.Yener Ayaz Kapli and Gekko)
15-Killa Hakan-Ezelden beri (feat. Crack Baba)
16-Killa Hakan-v.i.p. Bereich (feat. Harri gbz Billy)
17-Killa Hakan-iste killa geldi (feat. Gekko)
18-Killa Hakan-Und ihr Wisst (Dj Duese Elektro (Dance Remix)
19-Killa Hakan-Bir Ask Parcasi (Bonus Track) (Feat.Selda)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: JoboFixeD Kişisel sayfam

Güncell albümlerindeki şarkılar ve albüm linkleri eklendi.

Geri
Üst Alt