JustOgoDbv2 [Bifrost monterlarıyla birlikte Eklidir.Bütün itemler Mevcutur]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JustOgo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: JustOgoDbv2 [Bifrost monterlarıyla birlikte Eklidir.Bütün itemler Mevcutur]

Bifrost'a girince invalid zone file dungeon_a.txd ve dungeon_a.gtd hatası veriyor ??

Cevap: JustOgoDbv2 [Bifrost monterlarıyla birlikte Eklidir.Bütün itemler Mevcutur]

saol tşkrler

eywallah....

Son düzenleme:

saol kanka ^3

saoLasın kardeş

saol paylasım içn

Beyler Bu db de oyundan çıktıktan sonra çar askıda kalıyor bi daha girilmiyor Account_Loginde falanmı sorun var bilen varsa yazssın !

80 skiller calismiyor yardimini bekliyorum

cosmusun gene kanka saol paylasım icin ;)

Bifrost İçin Monument Koysaydın :)

bu db de banlama calismiyor /forbidconnect calismiyor :(

gm komutlarin hic biri calismiyor bunda forget temple yaratık dogmuyor bir sürü sorun var bunda

Son düzenleme:

AU i cant` use..........

win2003 mssql2000 when i want to use AU ,it`s just start and close soon ...

disconnected from sever

in the game...disconnected from sever

Son düzenleme:

Süpersin :)

level 74 255 stat 130 Skill pointle baslıyorsunuz (Standarttır kimsede ne fazla ne eksik kalacaktır .
İtemler oyuna girince üzerinizde olacaktır [Datalar eksik ise sorun yaşayacaksınızdır]
Başlangıç itemlerini deiştirmek için
how can change to level 1 stat and 50000000,money only

Cevap: Re: JustOgoDbv2 [Bifrost monterlarıyla birlikte Eklidir.Bütün itemler Mevcutur

level 74 255 stat 130 Skill pointle baslıyorsunuz (Standarttır kimsede ne fazla ne eksik kalacaktır .
İtemler oyuna girince üzerinizde olacaktır [Datalar eksik ise sorun yaşayacaksınızdır]
Başlangıç itemlerini deiştirmek için
how can change to level 1 stat and 50000000,money only

Dostum nedediğini anlamıom :D biraz bekle biri cevirince anlasırız :D

Cevap: Re: JustOgoDbv2 [Bifrost monterlarıyla birlikte Eklidir.Bütün itemler Mevcutur

Dostum nedediğini anlamıom :D biraz bekle biri cevirince anlasırız :D
Diyoki ben nasıl bunu 1 level başlatırım,hiç stat vermicek bide başlarken 500m para nasıl yaparım dio

çarı açamıom bi hata verio hepsini indirsem düzelirmi

hehefu yabancı galiba benim yazıyı degiştirmeye çevirmeye calismis :D

Geri
Üst Alt