K2 Hakkında Ufak Detay Bilgiler

TrayhopeR

www.trayhoper.net
Reaction score
62
Web sitesi
www.bkaankose.net
Forumda K2 Hakkında birçok sallama şey yazılıp çiziliyor.Bunlara bir açıklık getirmek gerekiyor.PCNet Editörlerinin hazırladığı DanDun adlı tv programında K2 Network Ülke Geliştirme Yöneticisi : Gülümser Baran Şen konuk oldu.Aşağıdaki linkteki videoda bazı önemli bilgileri sizler için derledim.Videoyu izleyerek detaylı bilgiler alabilirsiniz ..

K2 Network'ün Amerika - California da Merkez Binası bulunuyor.Bünyesinde 6 oyun var.1 i FPS yani silahlı olan warrock , diğerleri ise 5 tane mmorpg oyun.Bütün oyunlarda 16 Milyon kullanıcısı var.Knight Online da ise 5 milyon kayıtlı oyuncu var.Türkiye de en çok raabet gören K2 oyunu Knight Online.Şu sıralar popularite warrock a da yöneliyormuş.K2 Türkiye de yeni bir ofis binası açmış.Bunun yanında Hindistan ve Korede de teknik yardım binaları bulunuyor.Ayrıca brezilya da da çalışmaları sürüyor.

K2 Oyunlarının tutulmasının sebebini Free 2 Play yani oynaması bedava yöntemine bağlıyor.Knight Online da 2 milyon ücret ödeyerek oynayan kayıtlı oyuncu var.Warrock ise en çok almanya da oynanıyor.

K2 Oyunları "Teen Rating" yani 13 yaş ve üzeri uygulamasından geçmiş.Oyunların yarını evden yarısı cafeden oynanıyor.2006 da K.O yasaklanmış fakat yanlış anlaşılma olduğu anlaşılıp tekrar açılmış.250 . 000 Türk her gün K.O oynuyormuş ..

Video Linki : http://televidyon.com/p/505/online-oyun-dunyasi

Cevap: K2 Hakkında Ufak Detay Bilgiler

Baya eski bi video ama teşekkürler..

Knight OnLine TVLere Çıkmış Vay Beah hö

baya aydınlatıcı olmuş teşekkürler...

teşekkürler sömürmeye devam ediyorlar türkiyemizi...

ulan nesi eski herkes eski eski yazmış video 7 Ekim 2021 de eklenmiş .. @:@ DElinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarmaya çalışmış , ya da öyle birşey hö

ulan nesi eski herkes eski eski yazmış video 7 Ekim 2021 de eklenmiş .. @:@ DElinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkarmaya çalışmış , ya da öyle birşey hö

Aynı knight'a atılan Suçlama gibi.
Delinin birisi Çıkıp Video yapıyor :) Diğerleride ondan etkilenip evet Bu Doğru :D Katılıyorum falan derken Tüm herkeze yayılıyor .

K2 Network Türkleri zorlamı oynatıyor kardeşim ? Türklerin aklı yokmu!.
Param gidiyor diyorsa oynamasın .!

Videoda güzelmiş :D Saol burakcım :a:

Oraları beni ilgilendirmez benim gördüğüm tarih odur ve onu savunrum :) Öyle bi yorum yapıyorsunuz ki görende 90 ların videosu sanıcak ..

DanDun un alt bölümlerinde görebilirsiniz çakma iPhone var.Oda güzel :)

Free2Play pay2connect :)

Gülümser de fıs 400 bin $ a beşiktaş'ta ev aldı kendine sizce hangi paralar ile ?

Bu karıyı bir yerde yakalamak lazım :D

Geri
Üst Alt