k2 Network Türkiye Temsilcisi Röportaj :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c0mb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: k2 Network Türkiye Temsilcisi Röportaj :)

o kadını varya ooff :D yakalarsam :d hobbidi hobbidi yapcam :D

Paso yalan Ortalama 3 saat oynuolarmış haha :D
15 - 20 Saat demioda :D

en az 24 saat olması lazım ya
3-4 saat diyor :D

aynen kadına dikkat edin orda duraksıyor ortalama 15 saat falan ama 3-4 saat diyor e yalandan bol ne war kimse enayi deyilki oraya çıkıpda firmasını kötülesin aylık 100 trilyon sadece türkiyeden geliri war bunu ispatlıyabilirim :)

kadının suçu yok beyler knightı size kim ögrettiyse onun suçu war mesala bana alihan deden kanky ögretti ama ben onun ta......................:@:anlayın işte :D

Kendimizi Bu Oyuna Bu Kadar Gerçekten Kaptırmamamız Gerekıyor Gercekten Sosyal Hayatımızı Yok Edebilecek Kapasitelere Ulasabiliyor Bazen!

ben baya önceden izlemistim bunu o sitede dolaşırken görmüstüm koptum yerlerdeydim :D

..mını yolunu .. :D o karı asas combo gsl yapar dayı baksana tipe :D

napayım dostum kendi mallıkları para verip cash premium alanlar.
1299 pvp takılsın bizim gibi. ben dozunda oynuyorum.
öyle bir bağımlılık olayı yok

Bugüne Kadar 1 sene hatta 1 seneden geçtim 5 ay adam gibi hizmet veren serverlar parmak sayısını geçermi ?? Knight Online Bu Sene 7. Senesine giricek ama ;)

pwp de sole bişe war heryer pwp oldugu ıcın ooo 1. de 10k war oynanmaz böyle lan biraz uraş cabala **** 10k nedirki eglenerek kasarsın oyuzden userler dagılyo her serverda 30 kısı desek 10 server bırleşse 300 kısı kı daha buyuk sunucular olsa eskıden turkgamer nasıldı 2000 3000 userle geziordu.. dusunun.

Lan bunun oglu yaşadı ha :D 9 shel set 9 raptor :D 3 takılar hehe :D

Son düzenleme:

** karısına bak paraları buldu gunde ortalama 3 saat dıyo salla anasını satıyım gunde en az 6 saat

16 milyon :D ohaaaaa :D ama güzeLdi :D ana haber bültenlerine bile cıkmıstı bu oyun :D

gülümser hanım diyo oyuna para wermeden oynuya bilirsiniz :) +5 clewar +5 fp set gorew takıları :D hehehhehhhehehe

Şu Uskoyu Oyunuyanlara Şaşıyom Ne Zevk Alıyosa Ha İtemi Vardır Zevk Alır Ama Paşa Paşada Paraları Yatırır Parana Yazık Gel PvP Oyna Aynı Şey Free

benı oray çıkarıcaklar varya oyun efsaneydi şimdi ******

Geri
Üst Alt