K2 VE Av Gökhan hakkında mutlaka okuyun

karsak12

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
1
Merhaba Arkadaşlar aldığım bir kaç duyum ile k2nin türkiye avukatı olan Sn Gökhan bey k2 ile artık çalışmıyor ve kısaca ne yaparsanız yapın diyor önceden bunu yemlemek olarak görüyordum biraz araştırma yapınca evet doğurusu budur ve k2 gökhan beyle ilişikisi kalmadı.

Sonuç olarak k2nin türkiyede şuan için resmi avukatı yoktur fakat Gülümser baran hağla k2 türkiye geliştimeni olarak durmaktadır. yorumlarınızı bekliyorum.

Sizce neden Avukat gökhan beyle yollarını ayırdı?. K2nin ne gibi bir planı var? bize nasıl etki eder? bu sorular sorduk fakat benim münasebetim kalmadı dedi ve tek cümle bitirdi peki soruları size sorsam ne gibi tahmin yürütebilirsiniz.

Cevap: K2 VE Av Gökhan hakkında mutlaka okuyun

Banada yem gibi geliyor ama neyse.
Teşekkürler kardeşim.

so what ?
1)Tamamen spekülasyon.,
2)Hani bizde varya ; komşu ülkelerden birinde deprem olduğunda "yeni bir Marmara depremi tetikçisimi ? " modunda bir sorgu yaratma eğilimi. İşte seninki de o misal.

K2 Bize Bişey Yapamaz :D

bence adam dosyaları caldı server acıcak :haha:

so what ?
1)Tamamen spekülasyon.,
2)Hani bizde varya ; komşu ülkelerden birinde deprem olduğunda "yeni bir Marmara depremi tetikçisimi ? " modunda bir sorgu yaratma eğilimi. İşte seninki de o misal.

seninle polimiğe giricek değilim ben gerçek olanları dile getiriyorum herşey iyi giderken peki şimdi ne oldu? Gökhan bey herşeyi güzelce idare edebiliyordu en kralından en basitine kadar bir çok pw ve forumu kapatabildi başta ko-cuce! E peki bu adam neden k2 ile çalışmayı bıraktı diye bir soru yöneltiğimde neden efil efil tarzında bana cümle kuruyorsun? Fikirler tartışılmak için vardır senin efil efil benzetmelerinle konu polimiğe gider! Ayrıca biz Gökhan beyin cep telefonundan bizzat görüştük kendisi hatta ben şuan tatildeyim k2 ile ne sorununuz varsa onlarla görüşün benim hiç bağım kalmadı dedi.!

ko.cuce.com bitti net oldu, yemlemeyse nolcak,,.org,..... dolu bize =p

Geri
Üst Alt