Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
su sismana 3 porsiyon iskender ısmarlasam bana +10 hb verirmi acaba ??
+ olarak 6 . resimdekı kız fena =)
su sismana 3 porsiyon iskender ısmarlasam bana +10 hb verirmi acaba ??
+ olarak 6 . resimdekı kız fena =)
ArkadŞlar hemen inanmayın Orda KanıtlayaN bi resim yk bi eziq car ile girmiş birde adobe photo shop ile resimleri war İnananacak kanıy yk bunlar avrupadaki oyuncularda olabilir..
Oyunda Canavar Kıza Dalınca Cıkan Seslerı O Kadın Yaptı Heralde :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
adı Aleenia şuan ioniada GmAleenia olarak görev yapıyor![]()
ne sandın adamlar bizim paraları yiye yiye damızlık camış gibi olmuslar alayı obez![]()
ArkadŞlar hemen inanmayın Orda KanıtlayaN bi resim yk bi eziq car ile girmiş birde adobe photo shop ile resimleri war İnananacak kanıy yk bunlar avrupadaki oyuncularda olabilir..
süper abi yacevabına koptum xDDDDDDd
knka dikkat et o ezik dediğin çara npc lerin üstü yeşil bak adam qm . ve alayı bizim paraları yemekten şişmişler
ve o adobe photoshop kullanan şahsiyet bahamutları düzenlemeye çalışıyor dxt warya oxDDD
size yemin ediorm alayı bizim paraları yemekten şişmiştir öle düşünen alıntılayıp uplasın xD
bencede. en son resımde sagdakı adam soldakıne nasıl bakıo gormuomusunuz ahahahahaha
:haha: :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
hahahaOlru neden olmasın +21 de werebılır
+ KIz konusunda Haklısın)
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.