K2 Yeni Gelecek Versionda Yapmasını Planladıgı Olay.. KO OYNAYANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ConnecT_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ConnecT_

£fsaNé ThéDancé_
Ocak
37
1
Mailin Atılış Tarihi : 24 Ocak ( Gündüz 17:15 )
Maile Cevap Tarihi : 28 Ocak ( Gece 2:03 )
Maili Atan Kullanıcı : LanceMorpho ( X-TRAP )
Maili Alan Kullanıcı : K2 *********.com ( SUB )

K2 ' Şirketinin Oyun Grafikeri (UI Table Database ) bir u Firmada Görev Alan Sr.Brain Atılan Mailde K2 Network ( Oyun Şirketinin Yakında Power Up Storede Item Satılacagı Hakkında Bilgi Edinmek istedik..
Ve Aldıgımız Yanıt Ve Kanıt

RE:Brain ( TÜRKÇE YAZILIŞ )

SR.BRAİN KİM OLDUGUNU MERAK EDENLER GOOGLEDEN ARAŞTIRSIN..

Merhaba Tabi Bi Soruya Cevap Verebilirim Çünki Knight Online Adlı US Sunucuları Tarafından İnternet üzerinden oynanmakta Olan online oyun Yakında dereceleri +5 ile +7 Arası Degişen Cash ve Internet üzerinden para yatırımını Yaparak Alabiliceksiniz Japon Serverımız Olan Japkoda Şuan Satmaktayız.. şuan japon serverlarindaki oyuncular satilan itemlerden memnun olduklarini belirttiler tabi us_ sunucusuna boyle bir konum koymamız için öncelikle forumda ve sunucunun web sitesinde anketlet acilcaktir ama net bir tarih veremem..

)

ARKADAŞLAR BİLDİGİNİZ GİBİ JAPKODA POWER UP STOREDE İTEMLER SATILIYOR VE USKOYADA YAKIN BİR TARİHTE GELECEKTİR .. EĞER SİZ BU ACILACAK ANKETE OYUNUZU EVET OLARAK VERİRSENİZ GELECEKTE SERVERDA EDİTLERDE OLABİLİR..

HABERİN SAHİBİ:LANCEMORPHO

Cevap: K2 Yeni Gelecek Versionda Yapmasını Planladıgı Olay.. KO OYNAYANLAR İÇİN ÇOK Ö

her seyı paraya dokuyorlar :)
Ben Japkodada oynadım uskodakı ıtemler para etmıo artık serverda :) Pusdakı ıtemler para edıyor :D

Cevap: K2 Yeni Gelecek Versionda Yapmasını Planladıgı Olay.. KO OYNAYANLAR İÇİN ÇOK Ö

bu haberin sahibi benim frmtrde yayınlamıiştım bu reklamı alıntı yapmıssın :) teşekkürler

Saçmalık Parası Olan İtem alır :)

zaten edin bence max 100 ytl olabilir ılkten ole planlıyorum 2 platıum fıyatına göre :) ztn edit yok degıl oyunda suan edit var !

fazla bişey değişmiyicek suan parası olan parayı basstırıyor baska bi playerden item alıyor oyle oluncada pusdan alcak yine aynı sey

Hadi Hayırlısı.

Merhaba Tabi Bi Soruya Cevap Verebilirim Çünki Knight Online Adlı US Sunucuları Tarafından İnternet üzerinden oynanmakta Olan online oyun Yakında dereceleri +5 ile +7 Arası Degişen Cash ve Internet üzerinden para yatırımını Yaparak Alabiliceksiniz Japon Serverımız Olan Japkoda Şuan Satmaktayız.. şuan japon serverlarindaki oyuncular satilan itemlerden memnun olduklarini belirttiler tabi us_ sunucusuna boyle bir konum koymamız için öncelikle forumda ve sunucunun web sitesinde anketlet acilcaktir ama net bir tarih veremem..
Bu saçma yazının bir K2 görevlisi tarafından yazıldığını mı söylüyorsun?
-Yazıda hiçbir özen yok.
-Çoğu kelime yalan yanlış yazılmış
-Tüm kelimelerin baş harfleri büyük yazılmış (!)
-Bildiğim kadarı ile JAPKO ile USKO birlikte çalışmıyor. (yani japkoya gelen herşey uskoya gelcek diye bi kaide yok.
-Ayrıca JAPKO'da şu an böyle birşey sözkonusu değil.

Kısacası fake!

Bu saçma yazının bir K2 görevlisi tarafından yazıldığını mı söylüyorsun?
-Yazıda hiçbir özen yok.
-Çoğu kelime yalan yanlış yazılmış
-Tüm kelimelerin baş harfleri büyük yazılmış (!)
-Bildiğim kadarı ile JAPKO ile USKO birlikte çalışmıyor. (yani japkoya gelen herşey uskoya gelcek diye bi kaide yok.
-Ayrıca JAPKO'da şu an böyle birşey sözkonusu değil.

Kısacası fake!

tamami ile katılıyorum ayrıca ek olarakta
ayhan abının dedığı gibi

frmtr kokuları alıyorum :D

Japkoda güzelde yeni server bekleyin kral siz olursunuz :)

la sizde akıl yokya yaşınız 15 :) ona üzlüyorum dostum ingilizce ve türkçe arasında ne kadar fark war biliyn demi ben sadece kendi türk dilimle ingilizcede yazılanı anlattım

+ BU ÜYELİK BENIM DEİL

Son düzenleme:

evet ! broklyn sagolsun açıklamış broklyn üyeligiyle açıkladım:sakalli:

Geri
Üst Alt