HomeKO Kadir Şirin Kim Daha Yakından Tanıyın Homekogame.com Ve EskiKnightonline.net İçerir!

YUCELAYDIN2019

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
3
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben YÜCEL AYDIN Ben Kimim Diye Sorarsanız Kadir Şirinin Yanında Çalışan Bir Reklamcıyım Uzun Süredir Tanıyorum Kendisini Gerçek Yüzünü En Son Homekogame 1299 Homekoda Gördüm Çogu Clan Tanır Beni Hepsini Homekogame Davet Ettim Ve Hepside Saolsun Geldiler Şimdi Gelelim KadirŞirine Kadir Şirin Homekogame Ve Myko Eskiknightonline Sahibi Bir de Köpeği Murat Ve Yardımcıları Şaban Var Bu Ekip Bende Dahilim Fakat Ayrıldım VurKaç Ekibi Aralarında Bende Varım Tabiki Kendimi Savunmuyorum Bu Arkadaşlar HomekoGamede benim hakkım olan ücretimi vermediler bende size bunların yüzünü anlatıyorum hiç bir reklamcı arkadaşımız bu kişilerle çalışmasın mykoda kendilerini adem diye tanıtıyolar ve ayrıca cektiginiz kc paralarını çatur çutur yiyolar belki umrunuzda olmayabilir ama sizin paranızı sizi eşşek yerine koyup dalga geçer gibi yemeleri user memnuniyeti hiç birinin sikinde degil oynayanlar bilir homekogame son haftasında dd 25 valkry itemleri eklendi ben bunların eklenmemesini 2 ay önceden konuşmuşdum ve kabul edmişlerdi fakat bu itemler eklendikden sonra sordugumda user rahatsız olacak dedigimde verilen tepki siktir et useri server son haftasında para lazım para kazanmamız lazım ben bunların anlatıyorum elbette kendimi savunmuşum gibi düşünceksiniz ücretim verilseydi bende o vurkaç ekibindeolcakdım bunu kabul ediyorum ama sizden ricam eskiknightonline ve homekogame isimli server açıldıgında oynanamanızı rica ediyorum zaten bu ekip yeni server açtıgında direk haberim olacak ve ifşaları gene yayınlancak herkese sevgilier saygılar...
jQbX0m.png

2EznLA.png
By7vJp.png
ZOoMvG.png
o640Gb.png
lb53JJ.png
V3WPoZ.png
nJ0jvV.png
vJWX0z.png

MURAT ÖZENÇ KONUŞMA [ ADMİN 2 ]
9DZQV8.png
qJOb4q.png
MaA069.png
QpOaRg.png

Verilen Ksn Kodları Ve Daha Fazlasıda Verildi Serverda İlk Gün Verilen Bir Miktar
ROqgzG.png

güncellllls

Geri
Üst Alt