Kanka Mı? Sevgili Mi?

Sizce Kanka mı? Sevgili Mi?

• Kanka -- Kardeşim

Kullanılan: 27 58.7%
  • Sevgili -- Aşkım

Kullanılan: 19 41.3%

• Kullanılan toplam oy
    46
Cevap: Kanka Mı? Sevgili Mi?

Kanka Demiyelimde.. Kardesden Ötesi Olmus Arkadasların Olur..

Sevgili İse Gelip Geçici Olur.. Ordan Burdan Kavga Cıkar Ayrılırsınız.. Kankada [ Kardesde Öyle Değil ]

Kanka...

Paraa Yazan Bir Geri Zekalı Vardı Gördüm Az Önce Para İçin Satıcaksınız AZ Kaldı

[***];2178151' Alıntı:
Tabiki kanka.Sevgili gelip geçici bir şey.

Yanlış düşünüyorsun. Bak ben hayattan birşey öğrendim . Ben kankalarımı o kadar sevdimki , Sırf onlar yüzünden hayatımı kaybedecek dereceye geldim. O yüzden tek cevap 2. şıktır...

düğünümde bir kardeşimle karşılıklı oynatmıcak sevgiliyse kardeşim...
ölüme giderken yanımda olmıcak kardeşimse...sevgilim

bunuda not edin esrarlı kardeşinizden kulagınıza küpe olsun...
elanoraprodections/antalya underground...peace!

Bakın hepiniz yanlış düşünüyorsunuz, Bir kişi tutturmuş kanka diye hepiniz onun peşinden gidiyorsunuz. Kanka ama nasıl kanka?, Sizi hiç arkanızdan vuran kanka'nız olmadımı. Eminim hepinizin olmuştur. O yüzden kankalarınıza fazla güvenmeyin. Siz zararlı çıkarsınız. Bencede kanka olabilir ama cidden güvenebiliyorsan kankadır. 7 Yıllık kanka dedigim çocuk beni satıyorsa ben sizce hangisini seçebilirim ?...

Kişiye Göre Değişik

1 knkn vardır seni oyuncak gibi kullanır

1 knkn vardır senin için ölüme gelir

1 sevgili vardır kaşardır

1 sevgili vardır onun için dünyaları verirsin

Ne Yazdm Be :D

gelip geçici bir kız ise kanka tabi ama
doğru kişi ise tabiki sevgilii...

Hmm. Şimdi Kanka Kısmından Ele Alırsak Herşeyimizi Paylastıgımız Birbirimizin Sırlarını bildigimiz arkadaslarımız o gruba giriyor . Ancak kanka denilen kısım ilerde arkadaslık dahada pekişirse sevgilide olabilir . Sevgili kısmından ele alınırsa , dogrü dürüst bir sevgiliye sahipse insan her ne kadar kankasıyla belki 20 senesini paylasmısta olsa sonucta sevgilisiyle belki bir ömür paylasacak o yüzden sevgili yine agır basıyor

Geri
Üst Alt