- Ocak
- 120
- 1
Kod:
İlk Önce Belirtiyim Lütfen Küfür Alay Edici Vb. Şekilde Yorum Yapicak Arkadaşlar Yorum Yapmazlarsa Memlun Olurum / ReMuS
EBRARKARA:Adim Murat 24 Yaşindayim Ankarada Oturuyorum 5 Yıllık Devlet Memuruyum 3 Senedir Ko Oyniyorum
ReMuS
EBRARKARA:Ko'ya Adliyede Çalişan Bir Arkadaşim Vasitasiyla Başladim
ReMuS:Anladim Peki Cok Char Deyiştirdinizmi?
EBRARKARA:Yok Edenada Oynamaya Başladim Oyuna Akara Acildiginda 3 kişi Oraya Başladik Andream Char Olarak Serverin 1. Haftasi Comander Oldum Ve Bir Daha Birakmadim
ReMuS: ordaki Charinizin Adida EBRARKARA miydi?
EBRARKARA: Ayni Nickte Ayni Clan Akarada Hack Yedim Bir Cok İtem'im Gitti.
ReMuS:Nick'inizin ve Clan İsminin ÖzeL Bir Manasi Varmİ?
EBRARKARA:Nick'in Anlami Söyle Ebrar Arapçada İyiler Demek Kara İse Soy Adim. Clan İsmi İse Oyuna Başladigimiz 3 Kişi Kararlaştirdik Andream Lorlari en iyisi .
ReMuS:Yanliz Siz Andream Lordlugunda Kalmamisiniz Serverda Krallgia Kadar Ulasmisiniz Bunu Nasil Aciklarsiniz?
EBRARKARA:Bir Çok kez Şeçimde Kralliga Adayligimi Koydum.İnsanlarin And.Charindan Kral Olmaz Kanisini Bir Türlü Yikamadim.Bu Serverda İse İrkima Yardimci Olmaya Çaliştim 1 . 2. m isteyenleri bile geri cevirmedim Savaslarda Irck'imi Yönettim Başkalari Gibi Selam Atmadim .
ReMuS:EBRARKARA ismini Kullandiginize Göre İyiligi Sevdigiiniz Belli. Clanizdaki Npt Charlarin Sucunun Size Atilmasina Ne Diyorsunuz?
EBRARKARA:Söyliyeyim Clandaki1 Karaktersiz Npt Yapmiş Sanirim Buda Yetmiyormus Gibi SS Dagitmiş Millete Duydugumuz an clandan Attik Ama Bir Kişinin Hatasini Tüm Clan'a Maal Etmek Yanliş Olur Ama Her Clanda Zayif Halkalar Olucaktir Bu Arada İnsanlar Oynadiklari Serverlarda Saglam Andream ClaN'i Görmemişler Ben Akara Ve Carnacta Oynadigimda Hep Karus İlk 5 Clan Arasina Girmişimdir Bunuda Realden Tanidigim Arkadaşlarima Bagliyorum Oyunu Birak Desem Birakilar 1 Sözümle Tüm İtemlerini Tradeden Verirler ve Herkez Kastigi Np'i Clan'a Bagişliyor Kollugun Yanmasinin Sebebi Bu Yhani
ReMuS
EBRARKARA:Ben Rog. Baska Karakterle Oyniyamam Akarada Beraber Basladigimiz Bir Kişi Bana Rogue Com. Ögretti Saglam Asasin Oynadiqimida Kimse Söyliyememez Bu Güne Kadarda Hiç Bir Ortamda Kimse Beni Kesemez Demedim Oyun Oldugunun Farkindayim .
ReMuS:Serverdaki Koxp Ve Düpe Olaylarina Ne Diyorsunuz?
EBRARKARA
ReMuS
EBRARKARA: Hemen Hemen Denk Ama Koxplar Oldugu İçin Andreamda User Bulmak Zor Kesicek Adam Bulamiyoruz Sadece Koxplarlar Birbirlerini Kesiyorlar
ReMuS: Koxp'un Bitmesi Dileyile
EBRARKARA: inş.
Son Olarak Eklemek İstedigi Nasil Andram Bu Oyunun Parçasi İse Andream Charlarda Oyunun Bütünü Bu Olmazsa Olmazdir
Kod:
Degerli Vaktini Bize Ayirdigi İçin Teşekkür Ederim Murat .
Resimler İçin Tikla Ssler İçeride.