D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 13 Eyl 2008 #1 kopanelimden register olduğumda tb_user a aynı hesaptan 2 tane açılıyor bunu nasıl çözebilirim?
Shutup Administrator Yönetici Administrator May 44 71 13 Eyl 2008 #2 Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S tb_user'a sağ tıkla design table'a bas. straccountid'ye sağ tıkla. set primary key'e tıkla. Kaydet.. Bu kadar...
Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S tb_user'a sağ tıkla design table'a bas. straccountid'ye sağ tıkla. set primary key'e tıkla. Kaydet.. Bu kadar...
D Konu Yazar dthorn Member Ağu 342 3 13 Eyl 2008 #3 Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S sağol matrix deneyeceğim evet onarıldı çok sağol ( ama anlayamadım set primary key ne iş görüyoki bu düzeldi vaktin varsa biraz açıklarsan sevinirim ) Son düzenleme: 13 Eyl 2008
Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S sağol matrix deneyeceğim evet onarıldı çok sağol ( ama anlayamadım set primary key ne iş görüyoki bu düzeldi vaktin varsa biraz açıklarsan sevinirim )
levent0119 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 367 5 21 Eyl 2008 #4 Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S bende de aynı sorun var ama ben dedigini yaptim nedense odb hatası veriyor kaydet diyince tb_user tablosunu
Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S bende de aynı sorun var ama ben dedigini yaptim nedense odb hatası veriyor kaydet diyince tb_user tablosunu
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 21 Eyl 2008 #5 Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S Set primary key özelliği aynı kaydın 2 kere eklenmesini önler.Örneğin id kısmında trayhoper varsa bir daha eklemek istersen engeller .. Çözülmüş,kilit
Cevap: Kayıt sayfam accountları 2li 2li açıyor ? :S Set primary key özelliği aynı kaydın 2 kere eklenmesini önler.Örneğin id kısmında trayhoper varsa bir daha eklemek istersen engeller .. Çözülmüş,kilit