Kendi DB'mden Çakma Rebirth Fotoları :)

Konu Yazar

styLemert

Jr. Coder
Emektar
Haz
651
15
Çalışmalar sürüyor. ( Chitin & Shell & Dragon Shell & High Class Silahlar & Unique Itemler - styLe & s0undmaster )

Not : Sakın yanıp sönmedikçe rebirth denmez demeyin. Yapın sizide görelim. Photoshop denmemesi içinde bilerek, 2 farklı pc'den SS aldım.

20081219205834ow5.jpg

2008121920594ps9.jpg

hbxf8.jpg
hb1ac4.jpg

hbhumandj9.jpg

hborcqv3.jpg

shieldhumancn3.jpg

20081218141140fz9.jpg

Son düzenleme:
Cevap: Kendi DB'mden Çakma Rebirth Fotoları :)

Güzel olmuş başarıların devamını dilerim

Guzel olmus diger konuda Rebirth Yanip sonmedikce Rebirth Degildir dedik Sebebi : Rebirth Usko`ya Ait Bisi, Bunu Herkez biliyor ve Uskoda Yanip Sondugu icin 1299 larda Rebirth Denmesi Biraz Tuhaf duruyor :)
Ilerlemeniz Dilegi ile ;)

Guzel olmus diger konuda Rebirth Yanip sonmedikce Rebirth Degildir dedik Sebebi : Rebirth Usko`ya Ait Bisi, Bunu Herkez biliyor ve Uskoda Yanip Sondugu icin 1299 larda Rebirth Denmesi Biraz Tuhaf duruyor :)
Ilerlemeniz Dilegi ile ;)
tabi ki uskoya ait bişi. Ama kimileri sert çıkıyor yanıp sönmüyor falan. Amaç 1299'u biraz farklılaştırmak. Zaten başlıktada belirttim Çakma rebirth die ^^

Gayet güzel olmuş :) Umarım geliştirirsin :)

Güzel olmuş çalışmalarının devamını dilerim...

Güzel olmuş. Yapılması gereken tek şey, Upgrade ederek Rebirth hâle getirmek. Bunun da çok zor olmadığını düşünüyorum.

Böyle un dökülmüş gibi ya Hiç güzel durmuyo.Ben olsa reb.siz tercih ederdim.Yinede başarılar,kolay gelsin.

Geri
Üst Alt