Kendi DB'mden Çakma Rebirth Fotoları :)

Cevap: Kendi DB'mden Çakma Rebirth Fotoları :)

güsel bi çalışma!! bana yetişmen için biraz daha emek harcaman lasım!! xD :D

EMEĞE SAYGI!!

Harbidfen guzel olmuş başarılarının devamını dılerım

hb nin rebirth ve normal arasında attack farkında hata yapmısın xD:D:D:D:D

Valla süper olmuş arkadaşım ellerine sağlık pek forum a takılmadığım için bilmiyorum başkaları neler yaptı ama bana gayet güzel gözüktü

helal olsun süpermiş fakat rebirth olan itemler biraz mat bi ps ile tamamen mükemmel olabilir ama rebirth item yazıyor o bile yeter helal

xD Süper olmuş en azından rebirthe yakın ebirth xD :))

ya bu rebirth deil
textustan
craft iteme rebirth yazmış +10 avedona craft yapmış extlerden sonra gigayı avedon görünüm dosyasını atmış rebirthsiz
bunu bende yaptım ama fake işe bebe işleri anlycaınız;)

güzel yapmaya çalışmıssın umarım daha güzelleriyle gelirsin

ya bu rebirth deil
textustan
craft iteme rebirth yazmış +10 avedona craft yapmış extlerden sonra gigayı avedon görünüm dosyasını atmış rebirthsiz
bunu bende yaptım ama fake işe bebe işleri anlycaınız;)
1- Craft Item değil, Event Item.
2- Normal itemler orjinal olarak duruyor. Rebirthleri ayrı.
3- Canın çektiyse ve yapmak istiyorsan kullandığım yöntemi paylaştım. Sizin gibiler için. Bir göz at istersen. Kendi kendini ne ettiğini anlarsın belki ;)
http://www.ko-cuce.com/genel/64896-...inizi-yapin-item-dosyalari-ile-oynayarak.html

1- Craft Item değil, Event Item.
2- Normal itemler orjinal olarak duruyor. Rebirthleri ayrı.
3- Canın çektiyse ve yapmak istiyorsan kullandığım yöntemi paylaştım. Sizin gibiler için. Bir göz at istersen. Kendi kendini ne ettiğini anlarsın belki ;)
http://www.ko-cuce.com/genel/64896-...inizi-yapin-item-dosyalari-ile-oynayarak.html

Ben daha ilk paylaşımımı yapmadan önce yaptım bunları onu belirtmek istedim şuan yaptığın sistem rebirth olayının R si değil maalesef:S

bende diyorum ki bahsettiğin sistemden farklı. Giga'yı avedona falan çevirmedim ;)

ya ben oraya sistem olarak yazdım ztn item eklediğini bende biliorum uzatmayalım ztn ben 1705 Usko itemlerini ekliyen kişiyim zor bişi olmadığını belirttim bunun;)uzatmayalım güzel

ya ben oraya sistem olarak yazdım ztn item eklediğini bende biliorum uzatmayalım ztn ben 1705 Usko itemlerini ekliyen kişiyim zor bişi olmadığını belirttim bunun;)uzatmayalım güzel
iyi o zaman bebe işleri falan, laflarına dikkat et, yada küçümseyeceksen yorum yazma :rolleyes:

Geri
Üst Alt