Kendi kurduğum serverde ırk seçme yerinde donup kalıyor yardım lütfen :(

Konu Yazar

eros12333

Member
Mar
282
0
Cevap: Kendi kurduğum serverde ırk seçme yerinde donup kalıyor yardım lütfen :(

Resimin üzerine yazdığım gibii arkadaşlar butona tıklanıyor fakat burdan ileri gidemiyorum . Yardım edin lütfen :V: . 1 aydır forumlarda geziyorum hala çözümünü bulamadım Allah rızası için bilen birisi varsa yardım etsin :V:

fbj57r.jpg

9 minutes dakika sonra eklenen:

up up arkadaşlar lütfen yardım :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yapman Gereken çok basit ;

Oto ODBC ayarlarını kullan.Eğer çözülmesse sorunun
server fileslerini yenile ve inileri kontrol et.

olmadıysa Kesin çözüm :

Kod:
insert into [ZONE_INFO] Values ('1','101','battle_0516.smd','15000','15000','15000','2','101','Dark Lunar')

insert into [ZONE_INFO] Values ('1','102','battle_0516.smd','15000','15000','15000','2','0','BATTLE_ZONE???')

insert into [ZONE_INFO] Values ('1','201','free_0810.smd','15000','15000','15000','2','0','Colony Zone')

update ZONE_INFO set ServerNo = '1'

teşekkürler deniyecem yalnız oto obcd yi zaten yapıyorum ama bakalım :)

1 41 minutes dakika sonra eklenen:

dedigin denedim fakat şimdide ırk hatasından sora tekrar cıkıp giriş yaptıgımda aynı ıd ve pw ile invalid password hatası alıyorum , msn gibi bir iletisim adresi bırakırmısın ? Teamwiever den bi girip yapsan :( Yeminle kafayı yedirtcek bana :S

Moderatör tarafında düzenlendi:

abi napıcam ben ya bu sorundan başım kurtulmuyor password sorunun çözdüm yine aynı ırk yerinde kalıyor :V: lütfen bi el at ya , hiç abartısız 1 aydır bunun çözümünü arıyorum forum forum geziyorum :S Oto OBCD yi de yaptım yok :V:

Geri
Üst Alt