[ Kerem-Orta ] +10 ITEM - +5 TAKI Felankor Room [ Tum Skiller Aktif ] PK DB

Cevap: [ Kerem-Orta ] +10 ITEM - +5 TAKI Felankor Room [ Tum Skiller Aktif ] PK DB

Kerem kardeşim ellerine sağlık ellerin dert görmesin emekçinin yanındayız.

Acaba damageler hakkında bilgi verebilir misin?

Cevap: [ Kerem-Orta ] +10 ITEM - +5 TAKI Felankor Room [ Tum Skiller Aktif ] PK DB

Kerem kardeşim ellerine sağlık ellerin dert görmesin emekçinin yanındayız.

Acaba damageler hakkında bilgi verebilir misin?
Bu db i yapalı uzun zaman oldu şimdi ne söylesem yalan olur ama eşit db

Bu db i yapalı uzun zaman oldu şimdi ne söylesem yalan olur ama eşit db

Hayır kerem kardeşim eşit değil db de ciddi bir bug var.

warior 75 skili zehir i seri seri 1.5k hp götürüyor şuan da bile bu db yi açıp hatta sabit konu verip bilmeden denemeden açanlar çok büyük sorunlar yaşıyor eğer düzgün bir paylaşım olmasını istiyorsan bu sorunu gidermelisin iyi forumlar.

Linkler yenilenmiştir.

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşa, bugları fixlenmeden bu db beş para etmez.

Merhaba Kerem bey sizce bana bu db yimi tavsiye edersiniz yoksa İdeal +10 +5 pk dbsinimi ve bu dblerin yanında gelen pachtleri kullanmasam bir sıkıntı çıkarırmı ?

Merhaba Kerem bey sizce bana bu db yimi tavsiye edersiniz yoksa İdeal +10 +5 pk dbsinimi ve bu dblerin yanında gelen pachtleri kullanmasam bir sıkıntı çıkarırmı ?
İstediğiniz db i kullanabilirsiniz patchleri kullanmasanızda olur

felankor odasına giriş nerden? delosta dropları boş o yüzden soruyorum

çok güzel bir database tebrik ediyorum 1299'dan cag atlama vaktı ne zaman gelcek ama onu cok merak edıyorum artık 1397 1534 baksanız ?? herkez bu versionlara yönelirse böylece ilerleme kat edilebilir bence

çok güzel bir database tebrik ediyorum 1299'dan cag atlama vaktı ne zaman gelcek ama onu cok merak edıyorum artık 1397 1534 baksanız ?? herkez bu versionlara yönelirse böylece ilerleme kat edilebilir bence
Database den önce anti cheat sisteminin geliştirilmesi gerek

acil bakarmsıınız database skill point hakkında ciddi bi sorunum var karşık geliyor orc human skill pointler sıfırlyııncada 148 geliyor:S acil yardım bkliyorum.

Geri
Üst Alt