[ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Cevap: [ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Hayır Clientın Ile Alakalı Sadece[/QUOTE]

clientin nesi ile alakalı data mı anlamadım kusura bakma bir çok client kullandım
hiçbiri olmadı. tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim..

oto üyelik varmı kardeş?

22 minutes dakika sonra eklenen:

Drop list silinmiş yenilermisin kardeş

Son düzenleme:

Hayır Clientın Ile Alakalı Sadece

clientin nesi ile alakalı data mı anlamadım kusura bakma bir çok client kullandım
hiçbiri olmadı. tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim..[/QUOTE]

Myko Client İndir Data Klasorunde Quest ile baslıyan Butun tblleri at normal clientine tamamdir :)

oto üyelik varmı kardeş?

22 minutes dakika sonra eklenen:

Drop list silinmiş yenilermisin kardeş
Oto Uyelik var ve Drop listesini Drop List Maker Ile Olusturun Suanda ben olusturamam :)

Birader drop Listesi Nerede Bunda ? pff

Paylaşım için teşekkürler.Ancak exp ornalrını nasıl orjinal hale getirebiliriz?Yani %1000 katı yapmışsın ya.Bana tam orjinali lazım.Ve drop oranlarınıda biraz yükselttim demişsin.Bir de orjinal drop oranları lazım bana.Bunları nasıl orjinal hale getirebilirim???

5 minutes dakika sonra eklenen:

Paylaşım için teşekkürler.Ancak exp ornalrını nasıl orjinal hale getirebiliriz?Yani %1000 katı yapmışsın ya.Bana tam orjinali lazım.Ve drop oranlarınıda biraz yükselttim demişsin.Bir de orjinal drop oranları lazım bana.Bunları nasıl orjinal hale getirebilirim???

Son düzenleme:

5 minutes dakika sonra eklenen:

Exp Editör Programı var Ara bul Onun İle Yapabilirsin

Exp oranları myko'nun %1000 katıdır demişsin.Peki bunu program ile direk yüzde 1000 düşürme imkanımız var mı?Yani orjinal haline getirebilir miyiz bu sayede? Bişrde böyle bir program var mı.Yoksa sende tektek tüm monsterlerin explerini arttırdın mı?

Exp oranları myko'nun %1000 katıdır demişsin.Peki bunu program ile direk yüzde 1000 düşürme imkanımız var mı?Yani orjinal haline getirebilir miyiz bu sayede? Bişrde böyle bir program var mı.Yoksa sende tektek tüm monsterlerin explerini arttırdın mı?
Exp Editör Programı var Ara bul Onun İle Yapabilirsin

savaş açıldıgında ebenazer saymıyor sorun vps dede deyıl bu db ıle ılgılı ıstersen bır bak
bu npc acılma olayını sana attıgım dosyada cozuluyor fakat bu savas acıldımı sv gıdıyor

Nasıl Yani Ebenezer Gidiyor Tam Acıklarmısın Kardesım Ben Savas Acıp SS lerinide Koymustum Savasta Bir Sorun Yoktu bu Databasede Sen Hangi Files Kullanıyorsun ?

savaş açıldıgında ebenazer saymıyor sorun vps dede deyıl bu db ıle ılgılı ıstersen bır bak
bu npc acılma olayını sana attıgım dosyada cozuluyor fakat bu savas acıldımı sv gıdıyor

Nasıl Yani Ebenezer Gidiyor Tam Acıklarmısın Kardesım Ben Savas Acıp SS lerinide Koymustum Savasta Bir Sorun Yoktu bu Databasede Sen Hangi Files Kullanıyorsun ?

Tam olarak aradığım buydu ellerine sağlık kardeşim paylaşım için çok sağol

ellerine sağlık kardeşim böyle güzel paylaşımlar yapiyorsun ücretsiz allah razi olsun :)

Skill açma npcsi problemli. Verdiğin patchleri de datama atmama rağmen açılmıyor. sağ tıklıyosun menü gelmiyor.
ya maplarda sorun var, ya npc nin kendisinde.

Skill açma npcsi problemli. Verdiğin patchleri de datama atmama rağmen açılmıyor. sağ tıklıyosun menü gelmiyor.
ya maplarda sorun var, ya npc nin kendisinde.

Baska Bir DB Den 21.Evt i Değiştirin Maplerınden

Eline Sağlık Güzel Databaseler İndirip Biraz Editleme Yapıcam Yılın Myko Databasesi Ortaya Çıkıcak :)

Geri
Üst Alt